Ali Cihangiroğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Ben bunda öğrendim araba kullanmayı. 61 model Opel Kapitan. Koldan 3 ileri vites. 2600 motor bloktan egzantrik, sıralı 6 silindir. Rahmetli babamın gözbebeğiydi. ne olarak bakalım Ali? yazılım olarak bak yeter, esas zopa burada gizli... bende bunda öğrendim ilk araç ikinci araç, reonun sağındakide güzeldi bee, ülen bir tank kaldıydı, onada bindimde süremedik arkadaş... hey gidi hey, mekan Gemlik, Askeri Hara, arazi uygundu bas devam buda Kıbrıstaki Okul servisimiz, temsili resim 11 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ben çocukken ailemizin ilk arabası audi dkw idi 1956 model. 3 silindir 2 zamanlı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ben çocukken ailemizin ilk arabası audi dkw idi 1956 model. 3 silindir 2 zamanlı Ooo esas antikacı senmişsinde haberimiz yokmuş, Zimzona laf etme bari bizimkide R12 idi (Oyak) Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 saat önce Paylaş 11 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ben çocukken ailemizin ilk arabası audi dkw idi 1956 model. 3 silindir 2 zamanlı Motor freni yokmuş değil mi onlarda ,gazdan çekince boşa salan , bisiklet gibi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Evren Erakçora yazdı: Motor freni yokmuş değil mi onlarda ,gazdan çekince boşa salan , bisiklet gibi. Normal şanzıman vardı 3 ileri falandır sanırım ben 4 yaşındayken satmıştı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Estağfurullah ta sorunda o zaten, evdeki blender değil, araba bu! parayı oradan vuracaklar adamlar, boşa demiyorum aypon gibi bu pilli arabalar, daha çok başımızı ağrıtacaklar, sen pil olarak bakma olaya, daha çoook su götürecek bu iş... Yav de get la. Tesla 2008'den beri yolda hangi bağımlılık hangi eskime bozulma çökme. Valla Ali kusura bakma ama çoook yanlış düşünüyorsun. Haber kaynağın neyse değiştir. Düz dünyacılarla filan takılıyorsan gitme çay içmeye filan 5 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Benim bildiğim bunlarda yağ pompası yok, 2 zamanlı ,yağ benzin karıştırıp kullanılıyor, motorun yokuş aşağı devri yükselecek ama gaza basmadığın için iyi yağlamayacak ,buna tedbir olarak sanırım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ben çocukken ailemizin ilk arabası audi dkw idi 1956 model. 3 silindir 2 zamanlı travmanın kaynağına indiğimiz iyi oldu 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Yav de get la. Tesla 2008'den beri yolda hangi bağımlılık hangi eskime bozulma çökme. Valla Ali kusura bakma ama çoook yanlış düşünüyorsun. Haber kaynağın neyse değiştir. Düz dünyacılarla filan takılıyorsan gitme çay içmeye filan takılmam ben kimseyle herşeyin zamanı var, daha zamanı değil o kadar, bu işler böyle be Servet, neyse şimdilik sıkıntı yok, şarja devam... çayı bırakmam ama, ısrar etme 10 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Bundan 8 sene önce E38 7 serisi 2500 tdi motor modelden alıp üstüne 1.3 75 beygir 5 ileri manual veya hyundai h100 kamyonetn 2,4 dizel motor şanzımanını swaplamayı düşünüyordum. Param yoktu ama. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bundan 8 sene önce E38 7 serisi 2500 tdi motor modelden alıp üstüne 1.3 75 beygir 5 ileri manual veya hyundai h100 kamyonetn 2,4 dizel motor şanzımanını swaplamayı düşünüyordum. Param yoktu ama. yasal olmayan şeyleri tavsiye niteliğinde yazmamalı kaportacı arkadaş hapiste yattı o yüzden Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: takılmam ben kimseyle herşeyin zamanı var, daha zamanı değil o kadar, bu işler böyle be Servet, neyse şimdilik sıkıntı yok, şarja devam... çayı bırakmam ama, ısrar etme Yahu 20 yıl geçmiş, hadi onu geç 100yıldır pilşi araç var sen daha neyin zamanı diyorsun 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Evren Erakçora yazdı: Benim bildiğim bunlarda yağ pompası yok, 2 zamanlı ,yağ benzin karıştırıp kullanılıyor, motorun yokuş aşağı devri yükselecek ama gaza basmadığın için iyi yağlamayacak ,buna tedbir olarak sanırım. Yanma da olmuyor ama? Tamam az benzin ve yağ giriyor ama yanmıyor zaten yanmadığından dolayı eksozda patlama oluuor çiğ benzin ve yağ dooğru eksoza. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Yanma da olmuyor ama? Tamam az benzin ve yağ giriyor ama yanmıyor zaten yanmadığından dolayı eksozda patlama oluuor çiğ benzin ve yağ dooğru eksoza. Tamamen gazı kesmez ateşlemeyi de kesmez Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Distribütör koymayı unutmuşlar silindir az diye 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 32 dakika önce Yazar Paylaş 32 dakika önce Ali direnirken. Pilli araç kullananlar mutlu. Direksiyon kapanın elinde kalıyor. 😂 Çocuklar uyurken Gidip biraz sevip geleyim. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Tamamen gazı kesmez ateşlemeyi de kesmez Evet ateşlemeyi kesmiyor hocam ama yabma da olmuyor sağlıklı dolayısıyla yağlayacak yağ kalıyordur ama illaki 4 zamanlıya göre ömür kısa oluyor. Her devirde iş kranka x2 çalışma demek 4 e göre Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ali direnirken. Pilli araç kullananlar mutlu. Direksiyon kapanın elinde kalıyor. 😂 Çocuklar uyurken Gidip biraz sevip geleyim. Sat abi arabayı bir şarjda batmana gidemezsin Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Yahu 20 yıl geçmiş, hadi onu geç 100yıldır pilşi araç var sen daha neyin zamanı diyorsun yahu sen neden anlamamakta direniyorsun 100 yıldır pilli olması hiçbirşey ifade etmez, ayrıca konuyu kişiseleştrime, kimse sana bilmiyorsun yad ben senden daha iyi biliyorum demiyor. sana örnek vereyim 50 yaşında honda motor arıyorum, sıfır neden almıyorum? sevmek falan ayrı konu, 50 yaşındaki motor eski teknolji ama basit, bozulmaz ve çokta sağlamdır, tekno olmadığı için adamlar sağlamlığa oynar, yeni motoru isteseler deli gibi sağlam yapabilirler ama olmaz, milyon tane satmaları ve bundan para kazanmaları lazım, o yüzden deli donanımla gelir ve sağlamığı eskiler gibi olmaz, olamaz değil olmaz yapmazlar. Pilli arabaalar şuan yaygın değil, yayygın olduğunda dediklerim olacak, bu işin kuralı budur, sana süslü tekno aracı verir alırsın ama zamanı geldiğinde işi biter, bu tüm günümüz zımbırtılarında aynı, bu süreyi sadece iyi bakarak değiştirebilirsin. Bana senelerdir bu işteyim diyorsun, işide biliyorsun ama üreten sen değilsini pili senmi yaptın, yazılımı elektronik donanımı... birşey bozulrsa değiştirirsin o kadar, o malzemeyi üreten koyar kuralı, pilli arabada pili yapan kuralı koyar, yazılımı yapan kuralı koyar, bizde buna uyarız yapacak birşey yok. Bana geçmişten örenk vermen anlamsız ve değersiz, zira azınlıkta adı bile duyulmayan şeylerden örnmek veriyorsun bana, 100 senedir varmıi yani ne olmuş varsa.... Konuyu anla artık, Tesla üretiyorsa adam bundan para kazanmayıda ayarlar, ilk çıkan ürünler iyi olur hep, deterjan çıkarırlar piyasa Millet alır vay der amma temiz, bir süre sonra etken madde kısılır, bu iş böyledir hiçbir farkı yok, yayılsın göreceksin ömrü, anladınmı şimdi, Pilli araba zamanı geldiğinde bozulacak, PLANLIDIR yaz bunu kenara, ve sen hiçbirşey yapamazsın, adam pili yaparken kimyasıyla oynar anlman imkansız, adam yazılımı kodlar kitler zaten müdahale edemezsin ayfon gibi yavaşlar, adam donanımı ayarlar beyin cortlar birşey yapmazsın, paşa paşa değiştirirsin, bu işler böyledir, bu devirde bana aksini anlatman hata, hangi dünyada yaşıyorsun arkadaş, bu işin kuralı bu. İçten yanmalı araç farklı diyorum ayrıca, bundada olay aynı, benim yapabileceğim sadece iyi bakmakm o kadar, anca o zaman maksimum süre kullanırım yoksa dah önce cortlar ve o şekilde ÜRETİLMİŞTİR. sen bu üretime müdahale edebiliyormsun? yada içeriğini biliyormusun hayır! o zaman svunmanda boşa gidiyor, bu araçlar yaygınlaştığında yavaş yavaş olacak buı dediklerim, günümüzde aldım ömür boyu kullanırım olayı yok artık, olamazda, hatta tamirde edemeyeceksin, san izin verdikleri kadar yaparsın ancak, hadi yapsana bozuk bir parçasını, para değişirsin o kadar, adam bir kod koyar içine taktığını ayfon gibi yan sanayi algılar, başlar ksımaya, ya o yapacak yada cortlar, haa baktı işine gelmedimi, bir güncelleme bitti, paraça değişsende çalışmaz, bu iş böyle, ne kadar elektronik o kadar teslimiyet, çabalama boşa, bu iş böyle, benim içinde herkes iç,nde geçerli. Bu dediklerimi üretici yapar ve kuralıda o koyar, bitti, yok öyle aldım ömür boyu gider, araba satmakla ess para kazanılmaz! 1 dakika önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ali direnirken. Pilli araç kullananlar mutlu. Direksiyon kapanın elinde kalıyor. 😂 Çocuklar uyurken Gidip biraz sevip geleyim. ben direnmiyorum arkadaş nereden çıkardınız, işime gelse alırdım zaten, yılda 10-15 bin km yol yaparım, depom şuan %80 dolu ve 38 gündür tek depoyla geziyorum, sence araba lazımmı bana! istesem alırımda, direnme yok anlayacağın bende mutluyum, daha fazla hemde Yorum bağlantısı
Recommended Posts