İçeriğe Yönlendir

2024 Opel Corsa-e Teknik Özellikleri 

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mertol Kip
Ali Cihangiroğlu yazdı:

ohoo sen hala ecu demisin, ecu olsa keşke mesele, sen pilli kullanıyon ama kafa içten yanmalıda kalmış sanki, f16 mı bu reverse falan uğraşınlar, f35 de baride ondada aha yaparsın reversi, senin pillide böyledir geçeceksin sen o işleri :D sizde kritik nokta sürekli nete bağlı olduğunda geçilecek (şuan bağlı olanlara bakma daha başlamadı film), bu dediğimi yaz kenara, şimdi nispeten iyisiniz hadi,  vw öylemi güldürme beni, o kadar basit olsa keşke...

Elektrikli olunca da engine oluyor biliyon di mi? Onun bir de Engine Control Unit'i oluyor. Hani ÖTV ye girsin diye gücü kıstıkları falan.

Bak gene bilmediğin konularda atıp tutuyon. F16 olmasına gerek yok, senin gibilere kalsa en ufak bir gelişme bile olmaz. Sen boş zamanında bi araştır bakalım forscan neymiş, VCDS neymiş, AlphaOBD2 Chryslerde ne yapıyormuş, Volvo nun beynini söküp hex editlemiş insana kalkıp f16 f35 tatavası yapıyon. O kadar basit. Tabi işi bilirsen...

Ali Cihangiroğlu yazdı:

klona gelince, ohooo eskidi o işler be kardeş, insanlık hazır değil dediğin uyuyanlar için öyle, daha neler var neler :tongue:

İnsanlığın hazır olmadığı şey bir tane da Ali Cihangiroğlu. Klonlama teknolojisi değil :)

Ali Cihangiroğlu yazdı:

Bu arada az önce biryere gidip geldim tepem attı, yok arkadaş şu Motorsiklet işi acaip sakat, Millette iş yok yahu göz göre göre gelinirmi, nasıl bir akıl tutulmasıdır, mal gibi araba sürüyorlar umurlarında değil arkadaş, bırak motoru koca arabayı takmıyor adam :angry: gelde bu ülkede motorsikletle keyif ala ala sür, yok mümkün değil tepene çıkacaklar, ben böyle işin taaaa ... cross alıp eğitimden sonra dağa vurmak lazım, ne azından kimse yok gider taşa falan toslarız bundan iyi olur....

Dün bimmer motorculardan biri önündeki scooter a makas atmayı denerken benim üstüme çıkmayı denedi ama araba izin vermedi. Bana kalsa ne frene basardım ne de direksiyonu kırardım. O mallardan her iki tarafta da var. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Lion batarya bakkalda satılıyor. Pil bozuldu yeni pil alırım. Motor sürücü bozuldu hadi tamir edemedim gider aftermarket brusless sürücü ac sürücü alırım. Motor yandı yan dükkanda bobinajcı sarar kullanırım. Tüm bu hasarlar en kötü kasap kullanımda 15-20 yıl veya yarım milyon km sonra belki! olur. Enerji vergisi mi çıktı? Yaradan al sana güneş demiş. Koyar paneli şarj ederim. Rüzgar türbini koyar şarj ederim. Petrol biter rüzgar güneş bitmez

Blimkurgu filmler hep ilgimi çeker. Kıyamet sonrası filan. Nedense hep elektrikli araçlar ortalıkta osilatör sesi ile vızır vızır geziyor. 

Hiçbir üretici dur milyon araç yapıp şuna bi yazılım ile adamı kendime bağlıyim deme salaklığı yapmaz. Pyro fuse kodu bile çözülmüşken her pilli aracın onarımı mümkün. 

Tüm bunlar olaCAK 

Şu kareler kafi gelecek için;

IMG_5667.png

IMG_5671.png

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Bu arada az önce biryere gidip geldim tepem attı, yok arkadaş şu Motorsiklet işi acaip sakat, Millette iş yok yahu göz göre göre gelinirmi, nasıl bir akıl tutulmasıdır, mal gibi araba sürüyorlar umurlarında değil arkadaş, bırak motoru koca arabayı takmıyor adam :angry: gelde bu ülkede motorsikletle keyif ala ala sür, yok mümkün değil tepene çıkacaklar, ben böyle işin taaaa ... cross alıp eğitimden sonra dağa vurmak lazım, ne azından kimse yok gider taşa falan toslarız bundan iyi olur....

Trafikte ne işin var ya motorla.

20250907_161640.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

pilli motirlerde ötv avantajı yok mu çok pahalılar? 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

pilli motirlerde ötv avantajı yok mu çok pahalılar? 

var var, inidirimli, alammı :)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-elektrikli-motosiklet-no-10-motors-dan-bmv-ce-04-hizli-sarjli-1250546412/detay

İlkay Başaran yazdı:

Trafikte ne işin var ya motorla.

hiç sorma, dağa vurucam valla, en güzelini yapmışsın...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mehmet Göktürk yazdı:

citroen ami var o paraya tıkır tıkır gezer istanbulu

ami dediğin 500-540 kaat,  bu nasıl gezi...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

citroen ami var o paraya tıkır tıkır gezer istanbulu

yokuşta kalıyor diolar soğudum 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

yavaş dön haa :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Cihangiroğlu yazdı:

yavaş dön haa :D

bu viraj meşhurdur yokuş aşağı her araç takla atabilir. 

Çağlar Bayur yazdı:

ben kaldığını görmedim. yukiler felan kalır da. kullanmadım da gerçi. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Elektrikli alacaksam tesla model y gibi olacak fiyatıda 1.2 milyonu geçmeyecek. 2 3 milyonu pilli çok. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

bu viraj meşhurdur yokuş aşağı her araç takla atabilir. 

ben kaldığını görmedim. yukiler felan kalır da. kullanmadım da gerçi. 

şuan bir viraj dönüyoruz, izliyorsun dimi, takla gelirse vayki vay...

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Ali Darbaz yazdı:

Elektrikli alacaksam tesla model y gibi olacak fiyatıda 1.2 milyonu geçmeyecek. 2 3 milyonu pilli çok. 

3 milyon verince yakıttan karmı edilmiş oluyor pilli araba ile 

pilli araba 1 milyon olmalı 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   3 kullanıcı

• Erdem Doğan
    • Ali Gök
    • Sani Gerşon
  • Yeni Oluştur...