Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ac şarj istasyonunda kullanılacakmış bu Kullanmadım hiç. Ücreti mukabili priz testi yaparım 🍆 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ne kadar onun bataryası. 40 kilo falan var mı? o civarda. o civarda. Makyajlılarda 20 kg galiba Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Ücreti mukabili priz testi yaparım 🍆 şarj cihazın olması lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: şarj cihazın olması lazım. Direk takamıyoruz değil mi. o 10 bin liralık kutuyu almamız lazım. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bayılıyorum Almanların araba plakalarında O harfi ile 0 rakamı karışmasın diye O'yu yumurta gibi yapmalarına. Bu arada resimdeki arabanın egozu var Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Direk takamıyoruz değil mi. o 10 bin liralık kutuyu almamız lazım. benim gösterdiğim değil. o kablo vestel marka olana takılır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts