İçeriğe Yönlendir

2024 Opel Corsa-e Teknik Özellikleri 

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mertol Kip yazdı:

Ben bunda öğrendim araba kullanmayı. 61 model Opel Kapitan. Koldan 3 ileri vites. 2600 motor bloktan egzantrik, sıralı 6 silindir. Rahmetli babamın gözbebeğiydi. 

ne olarak bakalım Ali?

yazılım olarak bak yeter, esas zopa burada gizli...

bende bunda öğrendim

ilk araç

2018-Jeep-History-1940s-Vehicle-Lineup-W

ikinci araç, reonun sağındakide güzeldi bee, ülen bir tank kaldıydı, onada bindimde süremedik arkadaş...

army-6878184_1280.jpg

hey gidi hey, mekan Gemlik, Askeri Hara, arazi uygundu bas devam :D

buda Kıbrıstaki Okul servisimiz, temsili resim

960px-MAN_630_BW_pic2.JPG

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Ben çocukken ailemizin ilk arabası audi dkw idi 1956 model. 3 silindir 2 zamanlı

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Ben çocukken ailemizin ilk arabası audi dkw idi 1956 model. 3 silindir 2 zamanlı

Ooo esas antikacı senmişsinde haberimiz yokmuş, Zimzona laf etme bari :)

bizimkide R12 idi (Oyak) :D 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
İlkay Başaran yazdı:

Motor freni yokmuş değil mi onlarda ,gazdan çekince boşa salan , bisiklet gibi. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Evren Erakçora yazdı:

Motor freni yokmuş değil mi onlarda ,gazdan çekince boşa salan , bisiklet gibi. 

Normal şanzıman vardı 3 ileri falandır sanırım ben 4 yaşındayken satmıştı

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Estağfurullah ta sorunda o zaten, evdeki blender değil, araba bu! parayı oradan vuracaklar adamlar, boşa demiyorum aypon gibi bu pilli arabalar, daha çok başımızı ağrıtacaklar, sen pil olarak bakma olaya, daha çoook su götürecek bu iş...

Yav de get la. Tesla 2008'den beri yolda hangi bağımlılık hangi eskime bozulma çökme. Valla Ali kusura bakma ama çoook yanlış düşünüyorsun. Haber kaynağın neyse değiştir. Düz dünyacılarla filan takılıyorsan gitme çay içmeye filan

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Benim bildiğim bunlarda yağ pompası yok, 2 zamanlı ,yağ benzin karıştırıp kullanılıyor, motorun yokuş aşağı devri yükselecek ama gaza basmadığın için iyi yağlamayacak ,buna tedbir olarak sanırım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

travmanın kaynağına indiğimiz iyi oldu

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Servet Aydın yazdı:

Yav de get la. Tesla 2008'den beri yolda hangi bağımlılık hangi eskime bozulma çökme. Valla Ali kusura bakma ama çoook yanlış düşünüyorsun. Haber kaynağın neyse değiştir. Düz dünyacılarla filan takılıyorsan gitme çay içmeye filan

takılmam ben kimseyle :)  herşeyin zamanı var, daha zamanı değil o kadar, bu işler böyle be Servet, neyse şimdilik sıkıntı yok, şarja devam...

çayı bırakmam ama, ısrar etme :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bundan 8 sene önce E38 7 serisi 2500 tdi motor modelden alıp üstüne 1.3 75 beygir 5 ileri manual veya hyundai h100 kamyonetn 2,4 dizel motor şanzımanını swaplamayı düşünüyordum. Param yoktu ama. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Bundan 8 sene önce E38 7 serisi 2500 tdi motor modelden alıp üstüne 1.3 75 beygir 5 ileri manual veya hyundai h100 kamyonetn 2,4 dizel motor şanzımanını swaplamayı düşünüyordum. Param yoktu ama. 

yasal olmayan şeyleri tavsiye niteliğinde yazmamalı

kaportacı arkadaş hapiste yattı o yüzden 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ali Cihangiroğlu yazdı:

takılmam ben kimseyle :)  herşeyin zamanı var, daha zamanı değil o kadar, bu işler böyle be Servet, neyse şimdilik sıkıntı yok, şarja devam...

çayı bırakmam ama, ısrar etme :D

Yahu 20 yıl geçmiş, hadi onu geç 100yıldır pilşi araç var sen daha neyin zamanı diyorsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Evren Erakçora yazdı:

Benim bildiğim bunlarda yağ pompası yok, 2 zamanlı ,yağ benzin karıştırıp kullanılıyor, motorun yokuş aşağı devri yükselecek ama gaza basmadığın için iyi yağlamayacak ,buna tedbir olarak sanırım. 

Yanma da olmuyor ama? Tamam az benzin ve yağ giriyor ama yanmıyor zaten yanmadığından dolayı eksozda patlama oluuor çiğ benzin ve yağ dooğru eksoza.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
İlkay Başaran yazdı:

Yanma da olmuyor ama? Tamam az benzin ve yağ giriyor ama yanmıyor zaten yanmadığından dolayı eksozda patlama oluuor çiğ benzin ve yağ dooğru eksoza.

Tamamen gazı kesmez ateşlemeyi de kesmez

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...