Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Bilmem yok mu ? 200bini merak ettim açıkcası abi Okul masrafı diş masrafı kurs masrafı tatile giderken ona göre tatil yeri seçiyorsun vs vs Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Egea 1.3 Multijet en sıkıcı araba mesela. modofiye suç değil yaşam tarzıdır, 115 ps yaptır bak nasıl keyifli Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: modofiye suç değil yaşam tarzıdır, 115 ps yaptır bak nasıl keyifli Yağ ve su eksiltmiyor heyecan yok. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Evren Erakçora yazdı: Yağ ve su eksiltmiyor heyecan yok. bu açıdan bakınca.. çok heyecansız Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu açıdan bakınca.. çok heyecansız Şöyle karbüratörlü bi 20m v6 olacak euro 0 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Şöyle karbüratörlü bi 20m v6 olacak euro 0 Çağlar abi bu durumların hepsini yaşamıştır. Ona heyecan yaşatmak için kırmızıyı birimiz kullanmalıyız. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Çağlar abi bu durumların hepsini yaşamıştır. Ona heyecan yaşatmak için kırmızıyı birimiz kullanmalıyız. Ben giymem o kırmızı şeyi, servet abi giysin banane 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ben giymem o kırmızı şeyi, servet abi giysin banane Dur yahu işleri karıştırma. Siz şimdi Servet abiye süpermen mi demek istersiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: bu açıdan bakınca.. çok heyecansız Evren Erakçora yazdı: Yağ ve su eksiltmiyor heyecan yok. Yağ yakmak artık standartlaşmaya başladı. Vosvos motoları bile yakıyor. https://x.com/denetlecomtr/status/1960331095683080255 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts