Ali Darbaz Dün saat 07:47 Yazar Paylaş Dün saat 07:47 Oğuzkan Işık yazdı: Bilmem yok mu ? 200bini merak ettim açıkcası abi Okul masrafı diş masrafı kurs masrafı tatile giderken ona göre tatil yeri seçiyorsun vs vs Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:00 Paylaş Dün saat 13:00 Ali Darbaz yazdı: Egea 1.3 Multijet en sıkıcı araba mesela. modofiye suç değil yaşam tarzıdır, 115 ps yaptır bak nasıl keyifli Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Çağlar Bayur yazdı: modofiye suç değil yaşam tarzıdır, 115 ps yaptır bak nasıl keyifli Yağ ve su eksiltmiyor heyecan yok. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Evren Erakçora yazdı: Yağ ve su eksiltmiyor heyecan yok. bu açıdan bakınca.. çok heyecansız Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu açıdan bakınca.. çok heyecansız Şöyle karbüratörlü bi 20m v6 olacak euro 0 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İlkay Başaran yazdı: Şöyle karbüratörlü bi 20m v6 olacak euro 0 Çağlar abi bu durumların hepsini yaşamıştır. Ona heyecan yaşatmak için kırmızıyı birimiz kullanmalıyız. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Çağlar abi bu durumların hepsini yaşamıştır. Ona heyecan yaşatmak için kırmızıyı birimiz kullanmalıyız. Ben giymem o kırmızı şeyi, servet abi giysin banane 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ben giymem o kırmızı şeyi, servet abi giysin banane Dur yahu işleri karıştırma. Siz şimdi Servet abiye süpermen mi demek istersiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: bu açıdan bakınca.. çok heyecansız Evren Erakçora yazdı: Yağ ve su eksiltmiyor heyecan yok. Yağ yakmak artık standartlaşmaya başladı. Vosvos motoları bile yakıyor. https://x.com/denetlecomtr/status/1960331095683080255 18 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: Şöyle karbüratörlü bi 20m v6 olacak euro 0 bal damlıo ağzından , gürül gürül egzoztlu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts