İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta 1.4 TDCI Akü Tavsiyesi

Furkan Kökoğlu
Çözüme git Furkan Kökoğlu tarafından,

Recommended Posts

Furkan Kökoğlu

Merhabalar, bugün arabayı çalıştırmaya çalıştım ancak çalışmadı. 2019 yılında almış olduğum aküm bugün vefat etti. Ancak aküyü alırken satın aldığım adam normal akülerin araca uyumlu olmadığını akü yerinin diğer araçlardan büyük olduğunu bu yüzden isterse tam uyumlu boyutta akü takacağını söylemişti. O zamanlar fiyatı çok yüksek olmadığı için çok irdelemedim aldım. Alacağım akü 60Ah mı olmalı ? Boyut olayı doğru mudur ? Satın almadan önce internetten fiyatlarına bakmak istiyorum, ne diye geçiyor ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Furkan Kökoğlu yazdı:

normal akülerin araca uyumlu olmadığını akü yerinin diğer araçlardan büyük olduğunu

tam tersi olmasın? ford basık/alçak tip akü kullanır. 

Yorum bağlantısı
Alpay Köse
(düzenlendi)

Çaglar beye bende katılıyorum.bende geçen yıl değişim yaptım.inci akü ile.satici görmeden 2000 lira dedi.Ama gittiğimde alçak akü takmam lazım 3000 lira dedi.ben memnunum aküden

tarihinde Alpay Köse tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alper Tuğlu

Arkadaşlar haklı akünüz basık akü olarak geçiyor ve diğerlerine göre daha pahalı. Kaç amp olduğunu hatırlayamadım. Bir kez mutlu aldım 6 yıl kadar gitmişti. Sonrasında Varta aldım 1 yıl sonra fiestayı sattım.

Yorum bağlantısı
  • Çözüm
Furkan Kökoğlu

Doğru bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim evet aküm basık aküymüş. Ve normal akülerden biraz daha pahallı. Samsun'da yerinde hizmet veren bir firmadan pazar günü yaptırdım. Bilgi vermek amacıyla fiyat belirteyim, 3500 TL Varta Akü taktırdım. L2 Tipi Varta 72 Alçak Akü denilen bir akü taktı arkadaş. Eski aküyü vermedim. Teşekkür ederim bilgilendiren herkese.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Kodu yanlış yazdınız sanırım. 278/175/175 mm alçak tıp 72 Ah varta e43 uygun sizin aracınıza, muhtemelen de onu taktınız.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Ahmet İhsan Akşen
  • Yeni Oluştur...