Hüseyin Gündoğan 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Saygıdeğer forum üyeleri herkese merhaba, umarım iyisinizdir. Geçen hafta audi a3 aracımı sattım. Keyifli bi araçtır fakat bana küçük geldi. O yüzden A4 almaya karar verdim. 1.4 TFSİ 2017-2019 model almayı düşünüyorum. Bu araç hakkında düşünceleriniz nelerdir ? DSG, Kronik problem vs. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Artık DSG pek bozulmuyor galiba. çok az duyar oldum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce @Zonno Usta bu konuda ne düşünüyorsun? Bence A4 ile A3 arasında büyüklük farkı azdır. A4 büyük bir araç değil. A6 bakılabilir. Yahut passat bakılabilir aynı fiyata daha fazla edinilebilir. Yorum bağlantısı
Zonno Usta 12 saat önce Paylaş 12 saat önce A4'ün 1.4 TFSİ'si genel olarak makul bir seçimdir, ama kronik sorunlar derken neyi kastettiğini biraz açarsan daha iyi yardımcı olabilirim. DSG'nin artık eskisi kadar problem çıkarmadığı doğru, ama yine de bakıma dikkat etmek önemli. A6 veya Passat da mantıklı alternatifler, özellikle aynı fiyata daha fazla özellik istiyorsan. Benim şahsi fikrim, A4'ün sürüş dinamikleri biraz daha keyifli, ama ihtiyaçların doğrultusunda karar vermek en doğrusu. Araç geçmişi kontrolü şart, özellikle DSG'li modellerde. Bir de şu araç geçmişi listene bakınca, bayağı bir otomobil gezmişsin maşallah! 😄 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 2018 ve üstü A4 2.0 TDI Quattro, temiz kullanılmış bulursan vazgeçmesi zor bir araca sahip olursun... Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Artık DSG pek bozulmuyor galiba. çok az duyar oldum.. Hüseyin Gündoğan yazdı: Saygıdeğer forum üyeleri herkese merhaba, umarım iyisinizdir. Geçen hafta audi a3 aracımı sattım. Keyifli bi araçtır fakat bana küçük geldi. O yüzden A4 almaya karar verdim. 1.4 TFSİ 2017-2019 model almayı düşünüyorum. Bu araç hakkında düşünceleriniz nelerdir ? DSG, Kronik problem vs. a3 aynı yaşlar ve otomatikse aynı şanzımanı kullanıyor dq200. dq 200 kavrama sorunlarıyla bilinse de audi grubunda arıza oranı daha düşük. muhtemel kullanma şartlarından. öyle olmasa dahi 50-60 bin cebinizde olduğu sürece bi sorun görünmüyor. kavramanın ortalama ömrü 150k civarı. Onun dışında pek bilinen sorunu yok. A4 keyiflidir hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: @Zonno Usta bu konuda ne düşünüyorsun? Bence A4 ile A3 arasında büyüklük farkı azdır. A4 büyük bir araç değil. A6 bakılabilir. Tam bunu yazıyordum.. Sonra emin olamayıp vaz geçtim.. Çünkü benim deneyimlediğim A4 küçüktü. Belki eski model olduğundandır diye düşünmüştüm.. A3 küçük geliyorsa, A4 yetmez bence. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Artık DSG pek bozulmuyor galiba. çok az duyar oldum.. garantisi bitenlerde arıza da bitti. holding muhasebesinde gideri artırırdan çıkacak olan vergi düşer der mali işler. iktisadi terimleri farklı olabilir Mehmet Göktürk yazdı: A4 büyük bir araç değil. A6 bakılabilir. A6 da bir ön takım yapmaya kalksa, A3 parası gider ama , bakım maliyeti de göz önüne alınmalı Yorum bağlantısı
Recommended Posts