Mehmet Ozyurek Pazartesi 08:55 Yazar Paylaş Pazartesi 08:55 Mahmut Yıldız yazdı: Bunu video ile anlatman lazım Emmi. Fişi takıyorsun len işte Videoya gerek yok. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 09:43 Paylaş Pazartesi 09:43 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hibritin motoru 60 derece olmadan yolculuk bitiyor. yazık arabaya. bi milyon giden motor? nesine yazık? göz yaşımı döküyor Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Pazartesi 09:56 Paylaş Pazartesi 09:56 Mehmet Ozyurek yazdı: Fişi takıyorsun len işte Videoya gerek yok. Fişi takmak için milyonlarca film çekmişler ama 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 17:25 Paylaş Pazartesi 17:25 Tansu Kalafatoğlu yazdı: evdeki şarj tamam ama mesela yolda bize en hızlı şarj lazım. uygulamadan mı, arabanın menüsünden mi, nereden en hızlı şarjı seçeceğiz? Kutu üstünde güç modları var 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın Dün saat 06:08 Paylaş Dün saat 06:08 Çağlar Bayur yazdı: bi milyon giden motor? nesine yazık? göz yaşımı döküyor Üşümeye alıştı, alentrikliye yanlıyor çaktırmadan. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Şarj başlayınca şu şekilde seçenekler göreceğiz.. Burada ne kadar süre ile şarj edeyim diyor. Burada % kaça kadar şarj edeyim diyor. Burada kaç kw istiyorsun diyor. Şu kadar liralık istiyorum da diyebiliyoruz.. Bunları yapmak zorunda değiliz. Yaparsak kontrollü şarj ederiz.. Biz % 80'e kadar şarj et demiştik.. Şarjı bitirdi ve kesti. Sonuç sayfası da bu. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hadi oldu ki batarya yolda bitti. Çekiciyle şarj istasyonuna gitmekten başka bir çaresi var mı bu işin ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Hadi oldu ki batarya yolda bitti. Çekiciyle şarj istasyonuna gitmekten başka bir çaresi var mı bu işin ? Var.. Allianz kaskon varsa arıyorsun gelip şarj ediyorlar.. Ancak, elektrik bitmesi, benzin bitmesi gibi olmadığı, dolumun zor olduğu bilindiği için son anlara doğru sürücü tedbirini alıyor. Çok güzel uygulamalar var. en yakın istasyona navigasyon tanımlıyorsun götürüyor seni. Daha yolda kalan duymadım hiç, haberlerde bile çıkmıyorlar. Yani herkes bitmeden önce başının çaresine bakıyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Şarj başlayınca şu şekilde seçenekler göreceğiz.. Burada ne kadar süre ile şarj edeyim diyor. Burada % kaça kadar şarj edeyim diyor. Burada kaç kw istiyorsun diyor. Şu kadar liralık istiyorum da diyebiliyoruz.. Bunları yapmak zorunda değiliz. Yaparsak kontrollü şarj ederiz.. Biz % 80'e kadar şarj et demiştik.. Şarjı bitirdi ve kesti. Sonuç sayfası da bu. bu ne lem, altı üstü bas marşa gazla git i bile beceremioz daha coğrafyca 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu ne lem, altı üstü bas marşa gazla git i bile beceremioz daha coğrafyca Iyyk hem dumanlı, hem kokulu hem gürültülü. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Iyyk hem dumanlı, hem kokulu hem gürültülü. modifiye suç değil yaşam tarzıdır Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: modifiye suç değil yaşam tarzıdır 200ps altı olanda yazınca karbonmonoksit seviyesi artıyor mirim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: 200ps altı olanda yazınca karbonmonoksit seviyesi artıyor mirim Oo bakıyorum da keyfin yerine gelmiş. Gördün mü 200'ü Yorum bağlantısı
Murat Sahın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) https://youtube.com/shorts/C6QUyAp7Fxo?si=vm_4cov0KMKp6Qkq 4 saat önce tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Murat Sahın yazdı: https://youtube.com/shorts/C6QUyAp7Fxo?si=vm_4cov0KMKp6Qkq İlker fena ya.. Bunun bir videosu daha var.. Bayılıyorum. Deneyeceğim ben, bakalım ne olacak 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Deneyeceğim ben, bakalım ne olacak Kayıt al abi, sonra izler güleriz 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Demek ki Ramazan başlamadan yola çıksalar kurban bitmeden anca varacaklar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts