İlkay Başaran 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Batarya ömrünü dert edenler 50 binde triger seti değişmeyi dert etmiyor. O yüzden çok dikkate almıyorum yorumlarını. 1000 sağlıklı döngü 300 bin km eder. Soğutması doğal olan telefon pili bile 500 döngü yapabiliyor. Bir önceki telefonumu 7 sene kullandım. Her gece şarja takar sabah sökerim. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 saat önce Paylaş 14 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bir önceki telefonumu 7 sene kullandım. Her gece şarja takar sabah sökerim. Arabaları da öyle zannediyorlar. Her gece şarja takılacak gibi bir hava var. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Arabaları da öyle zannediyorlar. Her gece şarja takılacak gibi bir hava var. Yani o telefonun bataryası bile yüzde 10 ancak düşmüştür hocam verim olarak. Artık bankacılık uygulamaları falan desteklemediği için değiştirmiştim. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 saat önce Paylaş 11 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Arabaları da öyle zannediyorlar. Her gece şarja takılacak gibi bir hava var. Müstakil evim olduğu sürece bu da sorun değil. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Yazın 10-11kw ortalam ile gezerken kaşın ayda fazladan 2 şarj daha yapıyorum. Şimdi yemini suyunu verdim sabaha hazır. Sabah akşam şarja taksamda yormuyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Tüketim artışımız aynı. Evde şarj büyük nimet. Yorum bağlantısı
Recommended Posts