İçeriğe Yönlendir

Elektrikli Araç Nasıl Şarj Edilir?

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

bizimkilerde eskime öyle olmaz kardeş, bizde km ye bakar hatta çalışma saatine, pilin 4 te birinede sandığı çekersinki çok zor ihtimal oda, yağın yanlış olursa belki :tongue:, kısaca bizde 3-5-8 senede birşey eskimez, V kayış ve buji değişrisin anca, arabayı 20 yılda bir değiş yeter, hatta oda gereksiz :D

pilli araba ayfon gibidir, 2. eli gibi değil ama, bunların daha çok yolu var, sen ben zor görürüz....

aynen öyle :D

Sen bu clioyu 20 yıl kullanırım diyorsun yani. Hayatta yürümez 20 sene benden demesi. 1500 tane sensör vs..

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Erdoğan Temur yazdı:

image.png.b9f6f2b86a774017a4ae44569f37069d.png

Şu hafta bir %100 şarj edilmesi gerekiyor cümlesi adamı arabadan kaçırır. Bunu 3-4 şarjdan sonra bir kere %100 yapılarak kalibrasyon yapılması gerekiyor deseler daha güzel olurmuş.

Sorumluluktan kaçmak için saçma sapan bir şey yazmışlar.

Dediğiniz gibi ben bilmeyen müşteri olsam bunu duyunca aşırı tedirgin olurdum.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Sen bu clioyu 20 yıl kullanırım diyorsun yani. Hayatta yürümez 20 sene benden demesi. 1500 tane sensör vs..

yürür kardeş, sensör dediğin nedirki, 2 dk. da değişirim, 20 sene hiçbirşey, motoruda indirirm şanzımanıda dağıtır toplarım, basit işler bunlar :)

Mehmet Göktürk yazdı:

Kendisi yaşayacak mı? Allah uzun ömür versin tabi de.

oda var tabii, ama emin ol senin pilli kalırsa ofline olacak :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Cihangiroğlu yazdı:

yürür kardeş, sesnsö dediğin nedirki, 2 dk. da değişirim :)

oda var tabii, ama emin ols senin pilli kalırsa ofline olacak :D

Pil dayanır da devreler oksitlenir düşüncesindeyim

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

yürür kardeş, sensör dediğin nedirki, 2 dk. da değişirim, 20 sene hiçbirşey, motoruda indirirm şanzımanıda dağıtır toplarım, basit işler bunlar :)

oda var tabii, ama emin ol senin pilli kalırsa ofline olacak :D

Sen önce termostatla devirdaimi değiş abi. Sonra ağlama bak :tongue:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Sen önce termostatla devirdaimi değiş abi. Sonra ağlama bak :tongue:

sürekli kontrolde, kayışın 1 senesi var daha, bu yaz bakarım duruma, bende km yok, 100 bini geçik sorunsuz araçlar dolu ortalıkta, kronik değil sonuçta...

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

sürekli kontrolde, kayışın 1 senesi var daha, bu yaz bakarım duruma, bende km yok, 100 bini geçik sorunsuz araçlar dolu ortalıkta, kronik değil sonuçta...

Kaç model kaç k da abi araba?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Kaç model kaç k da abi araba?

2020,  42 binde... kayış değişim 150.000 km/6 yıl ama süresi doldu, bu süre aracın motor gücü ve kullanım şekline göre değişiyor, bu motorda en uzun dayanım Clio da zira güç 130 hp de sınırlı, güç arttıkça değişim süresi kısalıyor ama dediğim gibi kullanım şeklide önemli, sakin kullananda süre yazdığım gibi olur..... 

ha kayış değişirken devirdaimde değişecek tabii, normal kayışlı trigeri olan araçlardada olduğu gibi, sonuçta bunlar sarf malzeme, bende uğraşmayacağım, serviste değişirim, havalar düzelsin şimdi canım istemiyor :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

2020,  42 binde... kayış değişim 150.000 km/6 yıl ama süresi doldu, bu süre aracın motor gücü ve kullanım şekline göre değişiyor, bu motorda en uzun dayanım Clio da zira güç 130 hp de sınırlı, güç arttıkça değişim süresi kısalıyor ama dediğim gibi kullanım şeklide önemli, sakin kullananda süre yazdığım gibi olur..... 

ha kayış değişirken devirdaimde değişecek tabii, normal kayışlı trigeri olan araçlardada olduğu gibi, sonuçta bunlar sarf malzeme, bende uğraşmayacağım, serviste değişirim, havalar düzelsin şimdi canım istemiyor :D

Termostat devirdaim 5 yıl 60 bin km diyor servis.

pardon 5 yıl 100 bin km. Benim 5 yıl dolduğu için değiştirdik sızma vs yoktu ama revizyonlu takıldı yenisi.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
İlkay Başaran yazdı:

Termostat devirdaim 5 yıl 60 bin km diyor servis.

pardon 5 yıl 100 bin km. Benim 5 yıl dolduğu için değiştirdik sızma vs yoktu ama revizyonlu takıldı yenisi.

senin araban mı var

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Fatih Keskin yazdı:

senin araban mı var

Evet, dededen çok kelepir aldım :seytan:

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
İlkay Başaran yazdı:

Evet, dededen çok kelepir aldım :seytan:

dede gitmiş buralardan seni soruyor arabamı alsın gelsin diyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...