İçeriğe Yönlendir

Elektrikli Araç Nasıl Şarj Edilir

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mertol Kip

Siz napıyonuz ya uzun yola giderken nerede duracaginizi nerede benzin/mazot alacaginizi mi hesapliyorsunuz? Ben marşa basip gidiyorum valla, dieselde de böyleydi şimdi de böyle. Bu kadsr anksiyete bana fazla. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

şimdi hipritler arka camdan uzaklaşır mı

Arkadan yaslanıp rejen yaptırıcam millete

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Servet Aydın yazdı:

Arkadan yaslanıp rejen yaptırıcam millete

neyle, tam benzinli yada kibritlemi :D 

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mertol Kip yazdı:

Siz napıyonuz ya uzun yola giderken nerede duracaginizi nerede benzin/mazot alacaginizi mi hesapliyorsunuz? Ben marşa basip gidiyorum valla, dieselde de böyleydi şimdi de böyle. Bu kadsr anksiyete bana fazla. 

C3 de ayağımı gazdan çekince alternatör şarj voltajını artıyor. Frene basıncada şarj voltajı artıyor. Cruze kontrol bağlarsam alternatör normalde 25 amper çekiyor ise yavaş yavaş 15  sonra 7 kadar düşebiliyor. Bak görüyonmu , arabam az yakcam diye alternatör kapatıyor aküde birkmiş şarjdan yiyo. Bir nevi benim arabada hibrid.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Darbaz yazdı:

C3 de ayağımı gazdan çekince alternatör şarj voltajını artıyor. Frene basıncada şarj voltajı artıyor. Cruze kontrol bağlarsam alternatör normalde 25 amper çekiyor ise yavaş yavaş 15  sonra 7 kadar düşebiliyor. Bak görüyonmu , arabam az yakcam diye alternatör kapatıyor aküde birkmiş şarjdan yiyo. Bir nevi benim arabada hibrid.

Geçer geçer 🤣

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Darbaz yazdı:

Hepsi öyle çalışıyor len, 

Akü yeterince doluysa ayağını gazdan çekince de fazla şarj yapmaz. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...