Mertol Kip 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Siz napıyonuz ya uzun yola giderken nerede duracaginizi nerede benzin/mazot alacaginizi mi hesapliyorsunuz? Ben marşa basip gidiyorum valla, dieselde de böyleydi şimdi de böyle. Bu kadsr anksiyete bana fazla. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şimdi hipritler arka camdan uzaklaşır mı Arkadan yaslanıp rejen yaptırıcam millete 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Arkadan yaslanıp rejen yaptırıcam millete neyle, tam benzinli yada kibritlemi 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Siz napıyonuz ya uzun yola giderken nerede duracaginizi nerede benzin/mazot alacaginizi mi hesapliyorsunuz? Ben marşa basip gidiyorum valla, dieselde de böyleydi şimdi de böyle. Bu kadsr anksiyete bana fazla. C3 de ayağımı gazdan çekince alternatör şarj voltajını artıyor. Frene basıncada şarj voltajı artıyor. Cruze kontrol bağlarsam alternatör normalde 25 amper çekiyor ise yavaş yavaş 15 sonra 7 kadar düşebiliyor. Bak görüyonmu , arabam az yakcam diye alternatör kapatıyor aküde birkmiş şarjdan yiyo. Bir nevi benim arabada hibrid. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: C3 de ayağımı gazdan çekince alternatör şarj voltajını artıyor. Frene basıncada şarj voltajı artıyor. Cruze kontrol bağlarsam alternatör normalde 25 amper çekiyor ise yavaş yavaş 15 sonra 7 kadar düşebiliyor. Bak görüyonmu , arabam az yakcam diye alternatör kapatıyor aküde birkmiş şarjdan yiyo. Bir nevi benim arabada hibrid. Geçer geçer 🤣 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 52 dakika önce Yazar Paylaş 52 dakika önce Ali Darbaz yazdı: C3 de ayağımı gazdan çekince alternatör şarj voltajını artıyor. Frene basıncada şarj voltajı artıyor. Cruze kontrol bağlarsam alternatör normalde 25 amper çekiyor ise yavaş yavaş 15 sonra 7 kadar düşebiliyor. Bak görüyonmu , arabam az yakcam diye alternatör kapatıyor aküde birkmiş şarjdan yiyo. Bir nevi benim arabada hibrid. Hepsi öyle çalışıyor len, Akü yeterince doluysa ayağını gazdan çekince de fazla şarj yapmaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts