Ümit Türk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Selamlar Tavanda 2 adet avuç içi kadar boyasız macun var. Düzeltme çekme vs yok. Sadece zımpara astar boya işi var. Sizce ne kadar tutar? Renk lacivert. 6 saat önce tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: 6-16bin Yoh artık. Ciddimi. Sana yaptıralım. Fatih Evcin yazdı: Tavanda mı? Evet abi yazmamışım. Yazıda birşey eksik diyordum da sen tespit etmişsin sağol varol. Ben konuya ekledim 6 saat önce tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Coşku Mert 6 saat önce Paylaş 6 saat önce ne kadar tutar bilmemde o macun o şekilde ne zamandır duruyor? suya maruz kaldıysa uzun vadede altındaki sacı çürütür üstüne boya yapılırsa da çatlar. kazınıp yeniden macunlanması lazım 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ümit Türk yazdı: Yoh artık. Ciddimi. Sana yaptıralım. Evet abi yazmamışım. Yazıda birşey eksik diyordum da sen tespit etmişsin sağol varol. Ben konuya ekledim bizde olta takımı tavsiyesi var balık tutmuoz ki Coşku Mert yazdı: . kazınıp yeniden macunlanması lazım 8-18 oldu 2 5 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Coşku Mert yazdı: ne kadar tutar bilmemde o macun o şekilde ne zamandır duruyor? suya maruz kaldıysa uzun vadede altındaki sacı çürütür üstüne boya yapılırsa da çatlar. kazınıp yeniden macunlanması lazım Max 3 ay. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 6 saat önce Paylaş 6 saat önce macun süngerden beterdir. suyu bir defa yemesi yeterli. çatlama paslandırma garantili durumda şu an Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ümit Türk yazdı: Yoh artık. Ciddimi. Sana yaptıralım. Evet abi yazmamışım. Yazıda birşey eksik diyordum da sen tespit etmişsin sağol varol. Ben konuya ekledim fotoğraftan kaynaklı yansımada var ondan sordum Coşku Mert yazdı: ne kadar tutar bilmemde o macun o şekilde ne zamandır duruyor? suya maruz kaldıysa uzun vadede altındaki sacı çürütür üstüne boya yapılırsa da çatlar. kazınıp yeniden macunlanması lazım sallama iş yapmayacaksa bence de bu macunu kazıyıp kendi macun çeker. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Bu işi bilene yaptıracağız ya da masraftan düşeceğiz. Bakalım. Coşku Mert yazdı: macun süngerden beterdir. suyu bir defa yemesi yeterli. çatlama paslandırma garantili durumda şu an Çatlama ve paslanma olmadı görsel olarak ama yaptırınca herhalde baştan çeker diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce @Çağlar Bayur nokta fiyat atışı yaptın. Bir tanesini aradım 6 lokal 15 komple fiyat verdi. Ama Metalik boya ise komple boyanması lazım diyor. Sen ne diyorsun? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ümit Türk yazdı: @Çağlar Bayur nokta fiyat atışı yaptın. Bir tanesini aradım 6 lokal 15 komple fiyat verdi. Ama Metalik boya ise komple boyanması lazım diyor. Sen ne diyorsun? satılacak ise lokal, 5 yıl hanede kalacak ise komple , ama lokal deyip komple vernik fıslayacak ise bizim plan çöker. o ekspertizde komple boya olarak çıkar. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: satılacak ise lokal, 5 yıl hanede kalacak ise komple , ama lokal deyip komple vernik fıslayacak ise bizim plan çöker. o ekspertizde komple boya olarak çıkar. Satılacak abi. Satıyorum şuan ilanda kıymetli alıcısını bekliyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sivas'ta olsaydın Sivas'ta bir usta tavsiye ederdim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Ümit Türk yazdı: Satılacak abi. Satıyorum şuan ilanda kıymetli alıcısını bekliyorum. ilanda ise böyle kalsın lokal de olsa olmasa da alıcı rakamın belini nasılsa kıracak. 6bin cepte kalır, 10 kırsa 4 yansır bilançoya 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 17 dakika önce Yazar Paylaş 17 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: ilanda ise böyle kalsın lokal de olsa olmasa da alıcı rakamın belini nasılsa kıracak. 6bin cepte kalır, 10 kırsa 4 yansır bilançoya Mantıklı abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts