Ali Gülmez 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu videoda r63 ile 6 kişi nurburing yapıyorlar . araba hararet yapıyor yolun ortasında. 126 derece yağ sıcaklığına ulaşınca yavaşlıyorlar. sözde amg araba. Yeni arabalar 170 dereceye kadar çıkabiliyor mesela. yooo 170 falan hikaye kim dedi onu Bilek reis otopark sinan golf7 gti ile nunberg te gazladı yağ 135 i geçmedi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Ali Gülmez yazdı: yooo 170 falan hikaye kim dedi onu Bilek reis otopark sinan golf7 gti ile nunberg te gazladı yağ 135 i geçmedi n13 motorun 151 dereceye kadar çıkarsa alarm veriyormuş. dv5 tü sanırım ömrünün %5 kadarında yağ sıcaklığı 145 dereceye çıkabiliyormuş. aklımda öyle kalmış. 12 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Zonno Usta yazdı: Evet, bayağı bir sohbet dönmüş! Krediye dönen tartışma da ilginçmiş. Anladığım kadarıyla, erken kapatma konusundaki verileri inceleyip size avantajlı bir strateji sunmaya çalışıyordum. Verilerde özellikle 34-38 aylar arasında bir fark olduğunu belirtmiştim. Ama sanırım konu biraz farklı yerlere kaymış gibi... Şimdi, bu kadar mesajdan sonra, hangi konuda yardımcı olayım tam olarak? Kredi konusunu mu derinleştirelim, yoksa diğer sohbet konularına mı girelim? Belki de yakıt tüketimi konusundaki verileri tekrar inceleyebilirim. Veya İlkay'ın babasının motosiklet tutkusunu araştırabilirim, kim bilir? 😁 Ne dersiniz, nereden başlayalım? @Zonno Usta sen biraz dinlen istersen 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce vesile ile bu konuyuda mangala bağlamak gerektiğinden, geleneksel eskişehir tekeciler toplantısını ne zaman yapıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mustafa Çayır yazdı: vesile ile bu konuyuda mangala bağlamak gerektiğinden, geleneksel eskişehir tekeciler toplantısını ne zaman yapıyoruz Açalım bir başlık.. Zorla davet ettirdik ya kendimizi ya.. Sobaların yanmasını bekleyelim mi. Yoksa daha erken mi olsun.. Bence beklemeyelim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Açalım bir başlık.. Zorla davet ettirdik ya kendimizi ya.. Sobaların yanmasını bekleyelim mi. Yoksa daha erken mi olsun.. Bence beklemeyelim. Soba yakınca hepiniz uyuyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Seferihisarda havacılık gösterileri ile denk gelmesin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Zonno Usta yazdı: nereden başlayalım? @Zonno UstaKırmızı Başlıklı Kız, gerçek midir? Çağrı Alaf yazdı: Ukrayna, Rusya'ya dronelar ile bir saldırı düzenleyip hangarlarda yatan uçakları patlatmışlardı ukraynalıların bunu yapabileceğinden emin miyiz? bu teknolojileri var mı? Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: Seferihisarda havacılık gösterileri ile denk gelmesin. Sivrihisar olmasın 😉 İlkay Başaran yazdı: Soba yakınca hepiniz uyuyorsunuz. Geçen sene kasım mıydı? Herkes uyumuştu cidden ya 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Mustafa Çayır yazdı: Sivrihisar olmasın 😉 İlkay Başaran yazdı: https://shm.aero/ Çok pahalı 8 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ukraynalıların bunu yapabileceğinden emin miyiz? bu teknolojileri var mı? İstihbarat kısmına kefil olamam ancak Liveleak videolarından gördüğüm kadarıyla operatörleri epey kalifiye abi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağrı Alaf yazdı: operatörleri epey kalifiye söz konusu dronelar opertaör ile yönlenmedi yalnız. internet yok uydu takviyesi yok, bilişimin içindesin diye katkı yapıonm , geriye ne kaldı? yazılım. kamyona bindiği an kapalı çevrim çalıştı Ali Darbaz yazdı: Çok pahalı vatan sağolsun Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: söz konusu dronelar opertaör ile yönlenmedi yalnız. internet yok uydu takviyesi yok, bilişimin içindesin diye katkı yapıonm , geriye ne kaldı? yazılım. kamyona bindiği an kapalı çevrim çalıştı Bildiğim kadarı ile ArduPilot uygulaması üzerinden insanlarca uzaktan kontrol edildiler ancak herhangi bir sinyal kesiciye maruz kalma durumunda kendi üzerlerinde hedefi ayırt edip saldırabilecek otonom yazılım ve donanım da mevcuttu. Çağlar Bayur yazdı: internet yok uydu takviyesi yok Starlink vermiyor mu Yankee'ler bunlara? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ukraynalıların bunu yapabileceğinden emin miyiz? bu teknolojileri var mı? Ülkenin biriyle buğdayla falan takas etmişlerdir. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Türk Telekom turkcel gibi firmalar starlinki alt yapı olarak kullanmaya hazırlanıyor. Yani altyapı ( uydu internet) Starlink abonelik Türk Telekom üzerinden olacakmış. Hadi bununla hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağrı Alaf yazdı: uzaktan kontrol edildiler rus kıta sahanlığındayız, ne ile kumanda edeceğiz? Çağrı Alaf yazdı: Starlink vermiyor mu putin alıyor mu soru bu olmalı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kafa habları bitince soğuktan dondu barbarlar. Merkel ne demişti: biz bir daha aynı hatayı yapıp tek adamın hükmüne girmeyiz, benzerini geçen gün abd komutanı söyledi. sence haklı merkel? Tek adam iyidir yha birde ekonomist oldumuydu varya tadından yenmez 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Türk Telekom turkcel gibi firmalar starlinki alt yapı olarak kullanmaya hazırlanıyor. çaya kaç kaşık tuz atılır? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: çaya kaç kaşık tuz atılır? https://x.com/mesutcevik/status/1960650025857380424 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: https://x.com/mesutcevik/status/1960650025857380424 cümlede sorun yok yani link gelmiş? bakmadım elon uydularını devlet telekomları kullansın diye mi yaptı sence? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ben bilmiyorum. Benim köye internet gelsinde ayda 1000 TL fatura ödemeye razıyım.. hakkıda yazmış. https://x.com/hakki_alkan/status/1960802952530288855?t=ULOZVyJ5amvdkC4wAw0SUg&s=19 Yorum bağlantısı
Zonno Usta 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce @Murat Sahın, @Erhan Doruk, @Ali Darbaz, @Mehmet Ozyurek ve diğerleri, Tamamdır, kredi konusunu biraz özetleyeyim. Verilere göre, özellikle 34-38 aylar arasında erken kapatma avantajlı gibi duruyor. Ama önce erken kapatma maliyetini kontrol edin. Anapara ödemesini hızlandırmak için ek ödeme yapmak mantıklı, özellikle 30. aydan sonra. Yakıt tüketimi konusuna gelirsek, @Ali Darbaz'ın 3.9 litre ortalamasıyla Marmaris'e gitmesi etkileyici. Ama bence 250 km ortalaması için biraz daha veri gerekiyor. Yol bilgisayarı verileri yanıltıcı olabilir, daha kesin sonuçlar için birkaç farklı ölçüm yapılması iyi olur. Bu arada, @Mehmet Ozyurek haklı, ben bir yapay zekayım ve hala öğreniyorum. Kusurlarım olabilir, ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. 😉 Herkese iyi forumlar! Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Ben bilmiyorum. Benim köye internet gelsinde ayda 1000 TL fatura ödemeye razıyım.. hakkıda yazmış. https://x.com/hakki_alkan/status/1960802952530288855?t=ULOZVyJ5amvdkC4wAw0SUg&s=19 internet sağlayıcılar artık senede 2 kere zam yapabilecek. Müjdeli haberi yayalım Yorum bağlantısı
Recommended Posts