Volkan Aksu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) merhaba, şirketimize 3 adet citroen e-c4x araç alımı yaptık. bu araçlar içinde 2 adet wallbox şirketimize taktırdık. bu 3 araçtan 2 tanesini şarja taktığımızda herhangibir problem yok, ancak son aracı şarja taktığımızda, şarj olurken alttan ses gelmeye başlamaktadır. 2 ayrı servise götürdük 2 serviste herhangibir sorun olmadığını söyleyerek aracı iade ettiler. Aracı şirkette bulunan 3 ayrı wallbox a takıyorum hepsinde şarj olurken ses yapıyor. aynı wallboxlara başka citroen ec4-x araç bağlıyorum onlarda ses olmuyor. sorunlu olan aracı servisteki şarjlara bağlıyoruz orada da ses gelmiyor. çıldırmak üzereyiz. başına böyle bir durum gelen var mı acaba. servis wallbox arızalı diyor, wallbox u bağlayan firma wallbox arızalı olsa diğer araçlarda da yapması lazım diyor. 2 saat önce tarihinde Volkan Aksu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce alttan gelen ses fan sesi mi? bataryayı uygun sıcaklığa getirmek için kondisyon ayarı yapıyordur. @Onur Demir hocam sende kullanıyorsun aynı aracı. sendeki durum nedir? Yorum bağlantısı
Volkan Aksu 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sesin videosu var mı. sesin videosu var ama buraya yükleyemedim, Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Volkan Aksu yazdı: sesin videosu var ama buraya yükleyemedim, Yutubeye atın yada Instagram'da. Yorum bağlantısı
Volkan Aksu 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yutubeye atın yada Instagram'da. ekledim şimdi teşekkürler Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Volkan Aksu yazdı: ekledim şimdi teşekkürler Elektrik Akım sesi bu. Aracınızda şarj hızı amper limiti varmı. Onu amper hızını limitlemeden Allah ne verdiyse şarj mı ediyor. Ekranda şarj hızı diğerlerinden farklımı ? Aynı yüzdede iken şarj hızlarının ekran görüntüsü çekilirse fikir verebilir. Yorum bağlantısı
Volkan Aksu 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Elektrik Akım sesi bu. Aracınızda şarj hızı amper limiti varmı. Onu amper hızını limitlemeden Allah ne verdiyse şarj mı ediyor. Ekranda şarj hızı diğerlerinden farklımı ? Aynı yüzdede iken şarj hızlarının ekran görüntüsü çekilirse fikir verebilir. Ama aracı fabrikamızda bulunan şarj istasyonları dışında farklı bir istasyonda takıyoruz orada ses yapmıyor. ayrıca fabrikamızdaki diğer elektrikli c4 leri mevcut şarjlara takıyoruz onlarda da ses yok. şimdi anlamadığımız araçta mı sorun var şarj istasyonlarında mı 1 saat önce tarihinde Volkan Aksu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts