Onur Demir 1 Eylül Paylaş 1 Eylül Bu sesi duyan çok kullanıcı var. AC şarjı DC ye çeviriyorken ki ses mi ne öyle bir yorum vardı gruplarda. Teknik yorumum yok açıkçası. DC şarj ederken fan sesi bende var ama bu dahili çevirici sesmidir nedir artık öyle bir şey. garip olan diğerlerinin yapmaması 1 Yorum bağlantısı
Volkan Aksu 19 Eylül Yazar Paylaş 19 Eylül (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Araba kac kw ile.şarj ediyor? Makyaj oncesi cx ler monofaz sarj ediyor sadece. Taktiginizda 7kw ile mi sarj ediyor 11kw ile mi? Motor gucunden de anlarsiniz, 100 kw motorlular mono faz, 115kw olanlar 3 faz. Eger monofaz ise topraklamayi kontrol edin. 11kw ile şarj ediyor Servet Aydın yazdı: Sesi anladığım kadarıyla dahili şarj cihazı yapıyor. Swichmode saçmalama sesidir bu. 220v ile şarj yapınca ses çıkacak mı deneme imkanınız varmı? denedim ses yapmadı 19 Eylül tarihinde Volkan Aksu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Volkan Aksu 19 Eylül Yazar Paylaş 19 Eylül Servet Aydın yazdı: Sesi anladığım kadarıyla dahili şarj cihazı yapıyor. Swichmode saçmalama sesidir bu. 220v ile şarj yapınca ses çıkacak mı deneme imkanınız varmı? Dahili şarj cihazı araç içindemi yoksa bizim fabrikaya taktırdığımız wallboxlarmı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Volkan Aksu yazdı: Dahili şarj cihazı araç içindemi yoksa bizim fabrikaya taktırdığımız wallboxlarmı Tüm araçlarda araç içinde. Wallbox sadece röle ve iletişim. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Servisten bir elemanı yanınıza alarak şarj ettiğiniz yerde gösterin. Muhtemelen araç kaynaklı. Orada dahili çevirici için bir önlem alınması gerektiğini anlarlar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Eylül Paylaş 19 Eylül Araç içi şarj cihazı saçmalıyor net. Yüksek akım girişi bozuyor bir yerin karakterini 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu Dün saat 10:54 Paylaş Dün saat 10:54 Bende 2025 ec4X kullanıyorum, hep DC den şarj ettim bugüne kadar. Hiç böyle bi ses duymadım. Ama vatsap gurupların da şikayet eden vardı. Yorum bağlantısı
Onur Demir 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Hakan Gürsu yazdı: Bende 2025 ec4X kullanıyorum, hep DC den şarj ettim bugüne kadar. Hiç böyle bi ses duymadım. Ama vatsap gurupların da şikayet eden vardı. Abi ses AC şarjda çıkıyor. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Onur Demir yazdı: Abi ses AC şarjda çıkıyor. Sonradan hatırladım İstanbul a gittiğim de bi avm nin otoparkında ac den de şarj ettim. Yine bi ses yoktu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts