Mehmet Ozyurek Çarşamba 17:42 Paylaş Çarşamba 17:42 Tarih durumunu netleştirelim. Sobalar yanmadan toplanalım. Yerimiz malum yer. Mustafa’nın bağ evi. Katılım serbest, harcamalara katılım mecburidir. Gelecek olanlar her türlü fikri beyan edebilir. Sonuçta Mustafa ne derse o olur Konum burası https://maps.app.goo.gl/tveb8jYUeqTWE13Q8 Toplantı tarihi . 14 Eylül Toplantı Saati : 12:00 14 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 17:55 Paylaş Çarşamba 17:55 Sobaların hala yanmayacağı bir yerde olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 17:57 Paylaş Çarşamba 17:57 Çağlar Bayur yazdı: sobalar hiç sönmediki Abi siz ne taraftan yazıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 18:10 Paylaş Çarşamba 18:10 Benim arabaya binersin abi. Açarız kaloriferi için ferah olsun şarjın bitmez 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 18:11 Paylaş Çarşamba 18:11 Mehmet Yeter yazdı: Abi siz ne taraftan yazıyorsunuz? neresi lazım universal studios 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 18:13 Paylaş Çarşamba 18:13 Tam olarak hangi tarihte planlıyorsunuz? Hayır gelemeyecem de, ona göre bahane üretelim. Eşimiz salmadı demek istemiyoruz. 2 16 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 18:27 Yazar Paylaş Çarşamba 18:27 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benim arabaya binersin abi. Açarız kaloriferi için ferah olsun şarjın bitmez Be nde uzun inişlerde açarım artık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 18:27 Paylaş Çarşamba 18:27 Emre Şimşek yazdı: Tam olarak hangi tarihte planlıyorsunuz? Hayır gelemeyecem de, ona göre bahane üretelim. Eşimiz salmadı demek istemiyoruz. Aslında sizin pistlerden birinde yapılsa ne güzel olurdu. Hızlanma turları filan atardık. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 18:29 Yazar Paylaş Çarşamba 18:29 Mehmet Yeter yazdı: Aslında sizin pistlerden birinde yapılsa ne güzel olurdu. Hızlanma turları filan atardık. Bana geniş bir helikopter pisti yeter.. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Çarşamba 18:47 Paylaş Çarşamba 18:47 Top tüfeng olmasın ? Uyarsa inşallah, gelirim . 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 18:51 Yazar Paylaş Çarşamba 18:51 Adnan Çakır yazdı: Top tüfeng olmasın ? Uyarsa inşallah, gelirim . Köpekler olsun.. Motorsiklet de gelsin. turlarız 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 19:28 Paylaş Çarşamba 19:28 Mehmet Yeter yazdı: Aslında sizin pistlerden birinde yapılsa ne güzel olurdu. Hızlanma turları filan atardık. Imsık var boş diyorlar. Şansımızı mı denesek? Eskişehir de aslında kapalı şu an 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 19:49 Paylaş Çarşamba 19:49 Emre Şimşek yazdı: Imsık var boş diyorlar. Şansımızı mı denesek? Eskişehir de aslında kapalı şu an Uzun bir pist ise olabilir. Bizim araç yavaş olduğu için 2 iş günü anca 100ü bulur. Pilli arabalar içinde belki geleceğe dönüş sekansı ayarlanabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 20:58 Yazar Paylaş Çarşamba 20:58 Mehmet Göktürk yazdı: Hiit pamp var mı sende Baktım Google dan. Isı pompası demek istedin galiba. Evet var Hocam. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 21:11 Paylaş Çarşamba 21:11 Uzun yol yapmak için bağane. Konum nedir. Kış çamur lastiği lazımmı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 21:34 Yazar Paylaş Çarşamba 21:34 Ali Darbaz yazdı: Uzun yol yapmak için bağane. Konum nedir. Kış çamur lastiği lazımmı. Konum palaşılır.. Eskişehir merkez say.. Kış çamur lastiği istemez. Asfalttan çıkmayacağız Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Perşembe 05:52 Paylaş Perşembe 05:52 Ali Darbaz yazdı: Uzun yol yapmak için bağane. Konum nedir. Kış çamur lastiği lazımmı. Eskişehir merkez 750 rakımdan 1300 rakıma çıkacaksın dağ yolundan Görelim bakalım motor suyu kaç dereceyi görüyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 05:54 Paylaş Perşembe 05:54 Ali Gülmez yazdı: Eskişehir merkez 750 rakımdan 1300 rakıma çıkacaksın dağ yolundan Görelim bakalım motor suyu kaç dereceyi görüyor O bir şey değil ya sıcaklığı artıyor motor suyu soğur. Motor suyu sıcaklığı açılan Termostat sayesinde 90’a kadar düşer. Bunu yapmasında maksat aşırı ısınan yağ soğutmak Yorum bağlantısı
Emin Önal Perşembe 05:56 Paylaş Perşembe 05:56 (düzenlendi) 1 sene oldu mu ya gideli ? Mustafa bizi mi özlemiş Bu sefer beni tek gönderme @Adnan Çakır *Geçen sene Sakarya'dan Eskişehir'e kadar yağmurda gitmiştim, çok eğlenceliydi Not : Yine pazar günü olsun. Ne olsa günü birlik gidip geliyoruz. Perşembe 05:59 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 06:51 Paylaş Perşembe 06:51 Pazar olursa gelebilirim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benim arabaya binersin abi. Açarız kaloriferi için ferah olsun şarjın bitmez Kaloriferın ısıtıyor mu abi senin 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 06:55 Paylaş Perşembe 06:55 Bende üçüncü hafta katılamam. Nöbet takvimine giriyor. Oğuzkan Işık yazdı: Pazar olursa gelebilirim Kaloriferın ısıtıyor mu abi senin 105 derece motor var. Otomatik klima. Ilık ılık gidersin. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 07:18 Paylaş Perşembe 07:18 Ali Darbaz yazdı: Bende üçüncü hafta katılamam. Nöbet takvimine giriyor. 105 derece motor var. Otomatik klima. Ilık ılık gidersin. Zoba gibi ısıtıyo valla kışın maşallah Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Perşembe 07:18 Paylaş Perşembe 07:18 Oğuzkan Işık yazdı: Pazar olursa gelebilirim Kaloriferın ısıtıyor mu abi senin benim 308 ile birlikte gideriz olmadı Egea yı yormayalım Yorum bağlantısı
Recommended Posts