Çağlar Bayur Perşembe 18:58 Paylaş Perşembe 18:58 Mehmet Ozyurek yazdı: Çok sosyetik oldun sen lem vesile dedik Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ Perşembe 19:22 Paylaş Perşembe 19:22 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Haydaaa eylülde 17 sinde teknofest var. Kız 4 gözle bekliyordu. Ali bey Ben de çocukla Teknofest’e gelmek istiyorum. O tarihlerde düğün sebepli İstanbul’da olacağız zaten. Nasıl Teknofest’e gelinebilir sorayım size. Halk günü olacakmış sanırım. Sizinle de tanışmak isterim. Perşembe 19:24 tarihinde Ahmet Hasan Şendağ tarafından düzenlendi . Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 19:50 Paylaş Perşembe 19:50 Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Ali bey Ben de çocukla Teknofest’e gelmek istiyorum. O tarihlerde düğün sebepli İstanbul’da olacağız zaten. Nasıl Teknofest’e gelinebilir sorayım size. Halk günü olacakmış sanırım. Sizinle de tanışmak isterim. Kayıtlar başladığında haber ederim. Şu an ziyaretci kayıtları sadece Teknofest mavi vatan için. 19 gün sonra teknofest istanbul başlar. Teknofestin meali harikası havacılık gösterileri. Özelikle solo türk. Bu yuzden Miting olmayan günü seçerim. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Perşembe 19:55 Paylaş Perşembe 19:55 7 Eylül bende yokum, diğer tarihlere uyarım. Ama bu sefer Mustafa'nın evi temizlemeden gitmek yasssahh, kapıya 5-6 köpek bağlayacaz 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 12:37 Yazar Paylaş Cumartesi 12:37 Son 30 saatte hata yapanlar olmuş. Sildik son 30 saatinizi. Her zaman bu fırsat olmaz. 😅 Son 30 saat olmamış gibi davranıyoruz. Ee. Ne zaman toplanıyoruz. 1 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Cumartesi 13:38 Paylaş Cumartesi 13:38 Tarih belli olsun da ne zaman gelemeyeceğimizi netleştirelim. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Cumartesi 17:06 Paylaş Cumartesi 17:06 Pardon ya Eskişehir imiş. Ben niyeyse Kırşehir okudum başlığı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 19:55 Yazar Paylaş Cumartesi 19:55 Selim Bilgin yazdı: Pardon ya Eskişehir imiş. Ben niyeyse Kırşehir okudum başlığı Geliyor musun. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Pazar 06:45 Paylaş Pazar 06:45 Mehmet Ozyurek yazdı: Geliyor musun. Zor. Ama son gün boşluk bulursam gelirim. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Pazar 07:17 Paylaş Pazar 07:17 Bu sene Türkiye tatilini ayarlayamadım. Gold üyeliği yine kaçırdık. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Pazar 09:45 Paylaş Pazar 09:45 14 iyidir Hem çağrı da gelemez o tarihte 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 11:18 Paylaş Pazar 11:18 Çağrı Alaf yazdı: Gold üyeliği yine kaçırdık. uluslararsı kıta sahanlığınadan alırsın bence Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Pazar 12:12 Paylaş Pazar 12:12 Çağlar Bayur yazdı: uluslararsı kıta sahanlığınadan alırsın bence Bunu da dedim, pandemi zamanı Zoom ile katıldığımı da dedim yok onlar sayılmaz dedi emmi. Benim geleceğim buluşmaya sopalarla gelmek isteyenler var aramızda beni dövdürecek illa. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 12:13 Paylaş Pazar 12:13 Çağrı Alaf yazdı: yok onlar sayılmaz dedi emmi değişti o zamanlar lpg li idi, şimdi şarj için priz arıo 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 15:01 Paylaş Pazar 15:01 Çağrı gelirse döverim Çağlar Bayur yazdı: değişti o zamanlar lpg li idi, şimdi şarj için priz arıo Ayda bir arayan adam iki güne bir tükkana gelir oldu 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Pazar 17:01 Paylaş Pazar 17:01 Çağrı Alaf yazdı: Bu sene Türkiye tatilini ayarlayamadım. Gold üyeliği yine kaçırdık. Türkiye tatili neymiş ? Valla Serbet abiye destek olurum 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 17:27 Paylaş Pazar 17:27 Oğuzkan Işık yazdı: Türkiye tatili neymiş ? Valla Serbet abiye destek olurum Şerbet abi kim 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 17:44 Paylaş Pazar 17:44 İlkay Başaran yazdı: Şerbet abi kim çok tatlış birişi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 18:06 Paylaş Pazar 18:06 Oğuzkan Işık yazdı: Türkiye tatili neymiş ? Valla Serbet abiye destek olurum Döverim seni Çağlar Bayur yazdı: çok tatlış birişi Yenir ki bence Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 18:45 Yazar Paylaş Pazar 18:45 Çağrı Alaf yazdı: Bunu da dedim, pandemi zamanı Zoom ile katıldığımı da dedim yok onlar sayılmaz dedi emmi. Benim geleceğim buluşmaya sopalarla gelmek isteyenler var aramızda beni dövdürecek illa. Sen zoom toplantısına katılmış mıydın. Servet Aydın yazdı: Çağrı gelirse döverim Ayda bir arayan adam iki güne bir tükkana gelir oldu Elektrikli icat oldu, mertlik bozuldu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 19:39 Paylaş Pazar 19:39 Mehmet Ozyurek yazdı: zoom toplantısına katıldı ya hatta orada gündüz idi dedik noluyor 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 20:01 Yazar Paylaş Pazar 20:01 Sonradan zooma katılanlar da gold olacak demiştik ya.. Neden hatırlatmadınız. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts