Çağlar Bayur Dün saat 20:49 Paylaş Dün saat 20:49 Mehmet Ozyurek yazdı: Neden hatırlatmadınız. şarj azalmıştı o ara priz arıoduk Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 21:12 Yazar Paylaş Dün saat 21:12 Çağlar Bayur yazdı: şarj azalmıştı o ara priz arıoduk Evet, sorun büyükmüş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 21:20 Yazar Paylaş Dün saat 21:20 Servet Aydın yazdı: Soyunanlar ne üyesi olacak? Onu kendi haline bıraktık. İstdiğini yazsın kendine 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 21:33 Paylaş Dün saat 21:33 Servet Aydın yazdı: Döverim seni Abi yanlış yazmışım dikkatimden kaçmış. Sen uyma boşver 1 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sen zoom toplantısına katılmış mıydın. Katıldım, hatta Haşmet abi senin gibi kibar gençleri aramızda görmek çok güzel demişti hiç unutmam. 😄 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Katıldım, hatta Haşmet abi senin gibi kibar gençleri aramızda görmek çok güzel demişti hiç unutmam. 😄 Bana da şey demişti. Neyse yazmayacam 1 4 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Katıldım, hatta Haşmet abi senin gibi kibar gençleri aramızda görmek çok güzel demişti hiç unutmam. 😄 sen tatil de istanbul a gelme İlkay Başaran yazdı: Bana da şey demişti. Neyse yazmayacam şey seni 1 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bana da şey demişti. Neyse yazmayacam 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce 14 Eylül mü.. uyuyor mu herkese.. Ona göre plan yapacağım. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: yapacağım. priz app planı mı 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Gold üyeliği yine kaçırdık. @Mehmet Ozyurek Emmi Çağrı yazınca uyandım konuya ve şartlara baktım. Ben arada kaynamışım sanırım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Onur Demir yazdı: @Mehmet Ozyurek Emmi Çağrı yazınca uyandım konuya ve şartlara baktım. Ben arada kaynamışım sanırım Seninki uzun süre online olmayınca kendisi düşmüştür Açıyorum tekrar.. Kopma forumdan 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 saat önce Paylaş 7 saat önce 14 Eylül için listeyi yapmaya başlayalım o zaman 0 - Emmi 1- Ev Sahabı (M.ÇAYIR) 2- Furkan AVCI Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Benim nöbetler 16 eylülde başlar. Bu durumda 14 eylülde gelebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce @Mustafa Çayırtraktörün depo dolu olsun @Furkan Avcı geçen seneki çekirdeklerden yine getir anladın sen 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Evet. tarihi belirledik.. Başlığı değiştirdim.. Katılım bildirin lütfen. 0 - Emmi 1- Ev Sahabı (M.ÇAYIR) 2- Furkan AVCI 4- Ali Darbaz 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: @Mustafa Çayırtraktörün depo dolu olsun @Furkan Avcı geçen seneki çekirdeklerden yine getir anladın sen Bu sefer su şişesi yerine 19 lt damacana da getireceğim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hemen yakıt hesaplaması yaptım . Tek yön (sadece gidiş) hesabını çıkardım ✅ 📍 Sabah 06:00 çıkışlı gidiş için tablo: Ücretsiz rota (D020 + D650, 231 km) 80 km/h → 2s 53d → 08:53 varış, 11,6 L, 514 TL 90 km/h → 2s 34d → 08:34 varış, 12,0 L, 535 TL 100 km/h → 2s 18d → 08:18 varış, 13,4 L, 596 TL Ücretli rota (O-7 + O-4/E80, 288 km) 80 km/h → 3s 36d → 09:36 varış, 14,4 L, 871 TL (230 TL gişe dahil) 90 km/h → 3s 12d → 09:12 varış, 15,0 L, 896 TL (gişe dahil) 100 km/h → 2s 52d → 08:52 varış, 16,7 L, 973 TL (gişe dahil) 👉 En tasarruflu seçenek: Ücretsiz rota, 80–90 km/h hız. 👉 En hızlı seçenek: Ücretli rota, 100 km/h hız, ama maliyet en yüksek. İstersen ben sana dönüş saatini de aynı tabloda çıkarayım mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce İlk mesaja konum bilgisini ekledim.. Toplantı tarihi : 14 Eylül.. Toplantı saati : 12:00 -13:00 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Evet. tarihi belirledik.. Başlığı değiştirdim.. Katılım bildirin lütfen. 0 - Emmi 1- Ev Sahabı (M.ÇAYIR) 2- Furkan AVCI 4- Ali Darbaz Ben bir aksilik çıkmazsa geleceğim. Alptuğ abide aynı şekilde. Birde @Ali Gülmez gelecek. Başka ses çıkaran olmadı henüz 0 - Emmi 1- Ev Sahabı (M.ÇAYIR) 2- Furkan AVCI 4- Ali Darbaz 5- Oğuzkan Işık 6- Alptuğ 7- Ali Gülkokmaz 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ücretli rota, 100 km/h hız, hayatında araba sürmemiş bir kopya zekadan gelecek olan veri de böyle saçma olur tabii normal 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts