Fatih Keskin 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Emin Önal yazdı: Cevap : Ekinler oldu mu ? lannnn ayçiçekleri bile biçtik 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu hafta değil, 14 eylülde. Sen nerdesin o gün. Düğün dernek işleri yeğenin Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Önder Özcan yazdı: 13-Önder Özcan (GELEMİYOR) gelemeyenler izin mi alamıyor acaba ayda yılda 1 kere buluşacağız valla olmadı 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Önder Özcan yazdı: 13-Önder Özcan (GELEMİYOR) Milletin çokta umurunda sanki 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Servet Aydın yazdı: Milletin çokta umurunda sanki heçççç 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Fatih Keskin yazdı: heçççç ceza olarak iskender yazdım 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Fatih Keskin yazdı: heçççç Elbet ararsın, pölönyö Zlöty'sö diye Çağlar Bayur yazdı: ceza olarak iskender yazdım Sen de 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Önder Özcan yazdı: pölönyö Zlöty'sö Abi Meksika Pezo'su var mı 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Emin Önal yazdı: Abi Meksika Pezo'su var mı Meksika Peso'su var, buluruz yani Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce @Mustafa Tüfekçi Getir de kurcalayalım. Ayarla kendini. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: @Mustafa Tüfekçi Getir de kurcalayalım. Ayarla kendini. sen ve yakın zamanda araç alanlar eli boş gelmesin lütfen 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: @Mustafa Tüfekçi Getir de kurcalayalım. Ayarla kendini. Full mesaili takılıyoz boş olursam illaki de önümu göremiyorum diye isim yazdiramaZ oldum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Ali Gülmez yazdı: sen ve yakın zamanda araç alanlar eli boş gelmesin lütfen Pişmaniye 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ceza olarak iskender yazdım yaz tabi sen yazmayacaksın da kim yazacak Önder Özcan yazdı: Elbet ararsın, pölönyö Zlöty'sö diye Sen de güney afrika randı lazım olacak yakında Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Fatih Keskin yazdı: yaz tabi sen yazmayacaksın da kim yazacak güney afrika randı lazım olacak yakında Kapattık biz Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Önder Özcan yazdı: 13-Önder Özcan (GELEMİYOR) Önder gelmezse ben de gelmem Fatih Keskin yazdı: lannnn ayçiçekleri bile biçtik Yağ var mı yağ 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Üzülerek katılamayacağım Şimdiden iyi eğlenceleri hava daha güzel olacak geçtiğimiz yıla göre çok daha keyifli olacaktır. Uyuyacak olanlar kanepelere mahkum kalmayacak 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Önder Özcan yazdı: Meksika Peso'su var, buluruz yani bulur 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts