Fatih Keskin Perşembe 11:58 Paylaş Perşembe 11:58 Servet Aydın yazdı: Ekonomi kasıyor Köksal🍆 Bi sövsen Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 14:52 Paylaş Perşembe 14:52 Fatih Keskin yazdı: Bi sövsen Dövücem. Bi kere de tek kazsın köksal diye 🔪 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 14:54 Paylaş Perşembe 14:54 Servet Aydın yazdı: Ekonomi kasıyor Köksal🍆 kökmiller 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 15:25 Paylaş Perşembe 15:25 Önder Özcan yazdı: Köksalı size yedirtmem! çok mu açsın 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Perşembe 17:04 Paylaş Perşembe 17:04 Mustafa Çayır yazdı: Bu aralar kırmızı traktör çok olmaz gibi. Ama bi kaç el atabiliriz. Zira karşı tepelere rüzgar gülleri kuruluyor harala harüle. Jandarma hep oralarda. İstenirse römorka binilip dağ bayır gezilir. Peşmergeler gibi atarız 😂 Çekirdek patlatam.... pardon çitleyemez miyiz yani geçen seneki gibi? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır Dün saat 08:59 Paylaş Dün saat 08:59 (düzenlendi) Furkan Avcı yazdı: Çekirdek patlatam.... pardon çitleyemez miyiz yani geçen seneki gibi? Yani patlatırız da. O kadar yoğun değil. Jendermeler https://youtube.com/shorts/eNHd9KDM3uo?si=GxBuO8zSknarM1xM Dün saat 09:01 tarihinde Mustafa Çayır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Dün saat 09:03 Paylaş Dün saat 09:03 Eylül ayı 7si ve 28inin olduğu pazar boşum,herkese iyi eğlenceler. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tetik displini bilmeyen ve silah kullanma ruhsatı olmayanlar silahlarla oynamasın. Mazallah birbirinizi vurarsın sonra jandarma ile uğraşmayalım. İfade felan işe geç kalırım. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Tetik displini bilmeyen ve silah kullanma ruhsatı olmayanlar silahlarla oynamasın. Mazallah birbirinizi vurarsın sonra jandarma ile uğraşmayalım. İfade felan işe geç kalırım. Silah kullanma ruhsatı nereden alınıyor ? Öyle bir ruhsat mı var ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Öyle bir ruhsat yok. Aslında mantıklı. Olması lazım. Özel kurslar olmalı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Silah kullanma ruhsatı nereden alınıyor ? Öyle bir ruhsat mı var ? Mehmet Ozyurek yazdı: Öyle bir ruhsat yok. Aslında mantıklı. Olması lazım. Özel kurslar olmalı. Silah bulundurma ve taşıma ruhsatı olanları kastetmiştim. sadeece onlar ateş etsin. Mesela benim yok ateş etmem. Ama tetik disiplini olmayan biri eline tüfek alıp Ya hak diyip geri tepen dipçikle burnunu kırarsa ben karışmam. olay yerinden kaçarım. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Rand da var, peso da var, balboa da var. Ben gelemem, O tarihte Tr de olmayacağım. Queretaro gelirseniz beklerim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben gelemem, O tarihte Tr de olmayacağım. Queretaro gelirseniz beklerim. Baktım. Çok uzakmış. Gelemem ben. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Baktım. Çok uzakmış. Gelemem ben. Eppek parası. Eldeki 11 projeden sadece teki bu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Tetik displini bilmeyen ve silah kullanma ruhsatı olmayanlar silahlarla oynamasın. Mazallah birbirinizi vurarsın sonra jandarma ile uğraşmayalım. İfade felan işe geç kalırım. 50 şaejör falan tükendi ayçiçek tarlasında, disiplin misiplin yok bambam Yorum bağlantısı
Recommended Posts