Önder Özcan Dün saat 06:43 Paylaş Dün saat 06:43 Bi aksilik olmazsa ben de gelemiyorum 1 5 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 07:03 Paylaş Dün saat 07:03 Önder Özcan yazdı: Bi aksilik olmazsa ben de gelemiyorum king e yazdığım senin için de geçerli 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 07:14 Paylaş Dün saat 07:14 Fatih Keskin yazdı: king e yazdığım senin için de geçerli İnşallah 3 kere şarja girersin yol boyunca. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:25 Yazar Paylaş Dün saat 07:25 Önder Özcan yazdı: Bi aksilik olmazsa ben de gelemiyorum 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan Dün saat 10:27 Paylaş Dün saat 10:27 Servet Aydın yazdı: Hediye edicem de gelmem sevmiyom hiçbirinizi 🍆 Şükür. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Fatih Keskin yazdı: yalvaracaktık gel diye gelme Muhittin Kaplan yazdı: Şükür. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Abi bu ne böyle Hint keneviri , Pompalı tüfek fişek felan. Narkotikciler basmasın . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi bu ne böyle Hint keneviri , Pompalı tüfek fişek felan. Narkotikciler basmasın . Kına len. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi bu ne böyle Hint keneviri , Pompalı tüfek fişek felan. Narkotikciler basmasın . hatalı tespitlerde bugün 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kına len. Çağlar Bayur yazdı: hatalı tespitlerde bugün Bağ evinde tavuk varmı. Tavuk varsa, foruma Citroen Berlingo ile katılan birinin tavan rafını söküp tavuklara yemlik yaparız. https://x.com/clickdann/status/1965037411534295460 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bağ evinde tavuk varmı. Tavuk varsa, foruma Citroen Berlingo ile katılan birinin tavan rafını söküp tavuklara yemlik yaparız. https://x.com/clickdann/status/1965037411534295460 fransız ne bilsin araba çöllere de satılacak Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Serdal Soysal yazdı: 0 - Emmi 1- Ev Sahabı (M.ÇAYIR) 2- Furkan AVCI 4- Ali Darbaz 5- Oğuzkan Işık 6- Alptuğ 7- Ali Gülkokmaz 8-Serdal SOYSAL Arkadaşlar güzel oluyor olacaktır, İnşallah gelmek isteyen arkadaşlar müsait olurlarda gelebilirler bizler Eskişehir ekibi ve @Mustafa Çayır olarak mutluluk duyarız. +1 😎 by KTM 2 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hint mi Orjinal mallar arap önderden geliyor 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Servet Aydın yazdı: Orjinal mallar arap önderden geliyor onun mallar ın kalitesi düşük sen şopar Osman a git Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Emin Önal yazdı: manası çok derin. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Orjinal mallar arap önderden geliyor Önder Arap mı? 🤔😳 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce 0 - BENNN 1- Müdürüm (Mustafa Gürsoy) 2- Emin Kardeşim 3- Yeğenimm (Umut) 4- Ev Sahabı (M.ÇAYIR) 5- Furkan AVCI 6- Ali Darbaz 7- Oğuzkan Işık 8- Alptuğ 9- Mert Gülmez 10- Emmi 11- Serdal Soysal 12- Adnan ÇAKIR ( İnşallah) Ali beni de al 🥺 13- Muhittin Kaplan 14- Ahmet Kiriş Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Adnan Çakır yazdı: Önder Arap mı? 🤔😳 Karabük araplarından. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 0 - BENNN 1- Müdürüm (Mustafa Gürsoy) 2- Emin Kardeşim 3- Yeğenimm (Umut) 4- Ev Sahabı (M.ÇAYIR) 5- Furkan AVCI 6- Ali Darbaz 7- Oğuzkan Işık 8- Alptuğ 9- Mert Gülmez 10- Emmi 11- Serdal Soysal 12- Adnan ÇAKIR ( İnşallah) Ali beni de al 🥺 13- Muhittin Kaplan 14- Ahmet Kiriş 15-vesile ile emmi ye yancı 0 - BENNN 1- Müdürüm (Mustafa Gürsoy) 2- Emin Kardeşim 3- Yeğenimm (Umut) 4- Ev Sahabı (M.ÇAYIR) 5- Furkan AVCI 6- Ali Darbaz 7- Oğuzkan Işık 8- Alptuğ 9- Mert Gülmez 10- Emmi 11- Serdal Soysal 12- Adnan ÇAKIR ( İnşallah) Ali beni de al 🥺 13- Muhittin Kaplan 14- Ahmet Kiriş 15-vesile ile emmi ye yancı Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 0 - BENNN 1- Müdürüm (Mustafa Gürsoy) 2- Emin Kardeşim 3- Yeğenimm (Umut) 4- Ev Sahabı (M.ÇAYIR) 5- Furkan AVCI 6- Ali Darbaz 7- Oğuzkan Işık 8- Alptuğ 9- Mert Gülmez 10- Emmi 11- Serdal Soysal 12- Adnan ÇAKIR ( İnşallah) Ali beni de al 🥺 13- Muhittin Kaplan 14- Ahmet Kiriş 15-vesile ile emmi ye yancı arayı çok açtık olmaz böyle Mehmet Ozyurek yazdı: 0 - BENNN 1- Müdürüm (Mustafa Gürsoy) 2- Emin Kardeşim 3- Yeğenimm (Umut) 4- Ev Sahabı (M.ÇAYIR) 5- Furkan AVCI 6- Ali Darbaz 7- Oğuzkan Işık 8- Alptuğ 9- Mert Gülmez 10- Emmi 11- Serdal Soysal 12- Adnan ÇAKIR ( İnşallah) Ali beni de al 🥺 13- Muhittin Kaplan 14- Ahmet Kiriş birini unuttun ama kimi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: birini unuttun ama kimi yolda anlasın yazma Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 0 - BENNN 1- Müdürüm (Mustafa Gürsoy) 2- Emin Kardeşim 3- Yeğenimm (Umut) 4- Ev Sahabı (M.ÇAYIR) 5- Furkan AVCI 6- Ali Darbaz 7- Oğuzkan Işık 8- Alptuğ 9- Mert Gülmez 10- Emmi 11- Serdal Soysal 12- Adnan ÇAKIR ( İnşallah) Ali beni de al 🥺 13- Muhittin Kaplan 14- Ahmet Kiriş 15-vesile ile emmi ye yancı 16- Zeki YELBOĞA 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce Son zamanlarda köylerdeki kuraklığa bağlı olarak köyümüzde de su sorunu vardır. Bulaşık çıkmaması adına tüm kap kacak bardak tek kullanımlık olacak sayın dostlar. İmkanı olan gelip köyümüzü görmeli derim. Orman içi sessiz sakin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts