Mehmet Ozyurek 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Fatih Keskin yazdı: arayı çok açtık olmaz böyle birini unuttun ama kimi Doktor mu Mustafa Çayır yazdı: Son zamanlarda köylerdeki kuraklığa bağlı olarak köyümüzde de su sorunu vardır. Bulaşık çıkmaması adına tüm kap kacak bardak tek kullanımlık olacak sayın dostlar. En güzeli.. Zaten bulaşık yıkamaya kimse kalmıyordu 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Yağmur yağarsa İnhisar söğüt yolunu kullanmayın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: bulaşık yıkamaya bim piknik çatal bıçak takımı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yağmur yağarsa İnhisar söğüt yolunu kullanmayın. O yola girmeyiz. rota dışı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 5km hiking yapılır mı? İki tane şelale var. Ben yürümek isterdim açıkcası. Bir sonraki toplantı için Manifest konserine gidselim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: İki tane şelale var. Ben yürümek isterdim açıkcası. Bir sonraki toplantı için Manifest konserine gidselim. silivriye mi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: İki tane şelale var. Ben yürümek isterdim açıkcası. Bir sonraki toplantı için Manifest konserine gidselim. Bence manifest bir daha konser veremez.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yağmur yağarsa İnhisar söğüt yolunu kullanmayın. O yolda işimiz yok abi. Çevre yolundan 20 km. Yorum bağlantısı
Recommended Posts