Mehmet Ozyurek 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Fatih Keskin yazdı: arayı çok açtık olmaz böyle birini unuttun ama kimi Doktor mu Mustafa Çayır yazdı: Son zamanlarda köylerdeki kuraklığa bağlı olarak köyümüzde de su sorunu vardır. Bulaşık çıkmaması adına tüm kap kacak bardak tek kullanımlık olacak sayın dostlar. En güzeli.. Zaten bulaşık yıkamaya kimse kalmıyordu 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Yağmur yağarsa İnhisar söğüt yolunu kullanmayın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: bulaşık yıkamaya bim piknik çatal bıçak takımı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yağmur yağarsa İnhisar söğüt yolunu kullanmayın. O yola girmeyiz. rota dışı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 5km hiking yapılır mı? İki tane şelale var. Ben yürümek isterdim açıkcası. Bir sonraki toplantı için Manifest konserine gidselim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: İki tane şelale var. Ben yürümek isterdim açıkcası. Bir sonraki toplantı için Manifest konserine gidselim. silivriye mi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: İki tane şelale var. Ben yürümek isterdim açıkcası. Bir sonraki toplantı için Manifest konserine gidselim. Bence manifest bir daha konser veremez.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yağmur yağarsa İnhisar söğüt yolunu kullanmayın. O yolda işimiz yok abi. Çevre yolundan 20 km. Yorum bağlantısı
Recommended Posts