Mehmet Ozyurek Dün saat 13:26 Yazar Paylaş Dün saat 13:26 Fatih Keskin yazdı: arayı çok açtık olmaz böyle birini unuttun ama kimi Doktor mu Mustafa Çayır yazdı: Son zamanlarda köylerdeki kuraklığa bağlı olarak köyümüzde de su sorunu vardır. Bulaşık çıkmaması adına tüm kap kacak bardak tek kullanımlık olacak sayın dostlar. En güzeli.. Zaten bulaşık yıkamaya kimse kalmıyordu 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:58 Paylaş Dün saat 14:58 Yağmur yağarsa İnhisar söğüt yolunu kullanmayın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 15:33 Paylaş Dün saat 15:33 Mehmet Ozyurek yazdı: bulaşık yıkamaya bim piknik çatal bıçak takımı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 15:39 Yazar Paylaş Dün saat 15:39 Ali Darbaz yazdı: Yağmur yağarsa İnhisar söğüt yolunu kullanmayın. O yola girmeyiz. rota dışı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 16:43 Paylaş Dün saat 16:43 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 5km hiking yapılır mı? İki tane şelale var. Ben yürümek isterdim açıkcası. Bir sonraki toplantı için Manifest konserine gidselim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 17:27 Paylaş Dün saat 17:27 Ali Darbaz yazdı: İki tane şelale var. Ben yürümek isterdim açıkcası. Bir sonraki toplantı için Manifest konserine gidselim. silivriye mi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 18:37 Yazar Paylaş Dün saat 18:37 Ali Darbaz yazdı: İki tane şelale var. Ben yürümek isterdim açıkcası. Bir sonraki toplantı için Manifest konserine gidselim. Bence manifest bir daha konser veremez.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır Dün saat 19:27 Paylaş Dün saat 19:27 Ali Darbaz yazdı: Yağmur yağarsa İnhisar söğüt yolunu kullanmayın. O yolda işimiz yok abi. Çevre yolundan 20 km. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 0 - Fatih Başgan 1- Müdürüm (Mustafa Gürsoy) 2- Emin Kardeşim 3- Yeğenimm (Umut) 4- Ev Sahabı (M.ÇAYIR) 5- Furkan AVCI 6- Ali Darbaz 7- Oğuzkan Işık 8- Alptuğ 9- Ali Gülmez 10- Emmi 11- Serdal Soysal 12- Adnan ÇAKIR ( İnşallah) Ali beni de al 🥺 13- Muhittin Kaplan 14- Ahmet Kiriş planlar nedir hadi bakalım dökülsün herkes son dk hasta oldum hanım kızdı izin çıkmadı muhabbeti olmaz işallah Ben @Oğuzkan Işık ve @Alptuğ Özcanile pazar sabah 8 de Ankaradan yola çıkıyoruz 14 kişiyiz şuan da Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ben traktörü alıp kaçacağım. Tarla sürülecekse sürerim.. Gerisine karışmam. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben traktörü alıp kaçacağım. Tarla sürülecekse sürerim.. Gerisine karışmam. Sandalyr getirecrkek miyiz ? Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Sandalyr getirecrkek miyiz ? bende 2 tane katlanır var bagajda Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Sandalyr getirecrkek miyiz ? Yoo. oturmayacağız ki.. Ya ayakta oluruz. ya uyuyor oluruz. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Sandalyr getirecrkek miyiz ? Oğuzkan hocam doğrusu çekyat getirelim mi olmalı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yer döşşeği var mı Yok. Tarla var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yok. Tarla var. Tarlada Keneler bizi sokmasın Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ev küçük sayı çok. Tabure alın derim yanınıza Ve hırka. Serin olacak epeyce Yorum bağlantısı
Recommended Posts