Mehmet Ozyurek Dün saat 13:26 Yazar Paylaş Dün saat 13:26 Fatih Keskin yazdı: arayı çok açtık olmaz böyle birini unuttun ama kimi Doktor mu Mustafa Çayır yazdı: Son zamanlarda köylerdeki kuraklığa bağlı olarak köyümüzde de su sorunu vardır. Bulaşık çıkmaması adına tüm kap kacak bardak tek kullanımlık olacak sayın dostlar. En güzeli.. Zaten bulaşık yıkamaya kimse kalmıyordu 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:58 Paylaş Dün saat 14:58 Yağmur yağarsa İnhisar söğüt yolunu kullanmayın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 15:33 Paylaş Dün saat 15:33 Mehmet Ozyurek yazdı: bulaşık yıkamaya bim piknik çatal bıçak takımı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 15:39 Yazar Paylaş Dün saat 15:39 Ali Darbaz yazdı: Yağmur yağarsa İnhisar söğüt yolunu kullanmayın. O yola girmeyiz. rota dışı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 16:43 Paylaş Dün saat 16:43 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 5km hiking yapılır mı? İki tane şelale var. Ben yürümek isterdim açıkcası. Bir sonraki toplantı için Manifest konserine gidselim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 17:27 Paylaş Dün saat 17:27 Ali Darbaz yazdı: İki tane şelale var. Ben yürümek isterdim açıkcası. Bir sonraki toplantı için Manifest konserine gidselim. silivriye mi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 18:37 Yazar Paylaş Dün saat 18:37 Ali Darbaz yazdı: İki tane şelale var. Ben yürümek isterdim açıkcası. Bir sonraki toplantı için Manifest konserine gidselim. Bence manifest bir daha konser veremez.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır Dün saat 19:27 Paylaş Dün saat 19:27 Ali Darbaz yazdı: Yağmur yağarsa İnhisar söğüt yolunu kullanmayın. O yolda işimiz yok abi. Çevre yolundan 20 km. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 0 - Fatih Başgan 1- Müdürüm (Mustafa Gürsoy) 2- Emin Kardeşim 3- Yeğenimm (Umut) 4- Ev Sahabı (M.ÇAYIR) 5- Furkan AVCI 6- Ali Darbaz 7- Oğuzkan Işık 8- Alptuğ 9- Ali Gülmez 10- Emmi 11- Serdal Soysal 12- Adnan ÇAKIR ( İnşallah) Ali beni de al 🥺 13- Muhittin Kaplan 14- Ahmet Kiriş planlar nedir hadi bakalım dökülsün herkes son dk hasta oldum hanım kızdı izin çıkmadı muhabbeti olmaz işallah Ben @Oğuzkan Işık ve @Alptuğ Özcanile pazar sabah 8 de Ankaradan yola çıkıyoruz 14 kişiyiz şuan da Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ben traktörü alıp kaçacağım. Tarla sürülecekse sürerim.. Gerisine karışmam. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben traktörü alıp kaçacağım. Tarla sürülecekse sürerim.. Gerisine karışmam. Sandalyr getirecrkek miyiz ? Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Sandalyr getirecrkek miyiz ? bende 2 tane katlanır var bagajda Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Sandalyr getirecrkek miyiz ? Yoo. oturmayacağız ki.. Ya ayakta oluruz. ya uyuyor oluruz. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Sandalyr getirecrkek miyiz ? Oğuzkan hocam doğrusu çekyat getirelim mi olmalı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yer döşşeği var mı Yok. Tarla var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yok. Tarla var. Tarlada Keneler bizi sokmasın Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ev küçük sayı çok. Tabure alın derim yanınıza Ve hırka. Serin olacak epeyce Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Servet Aydın yazdı: Ev küçük sayı çok. Tabure alın derim yanınıza Ve hırka. Serin olacak epeyce Oturacak tabure sandalye yeterli sayıda. ancak üzerinize muhakkak uzun kollu bişeyler alın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yoo. oturmayacağız ki.. Ya ayakta oluruz. ya uyuyor oluruz. 1 kg lık masa gördün mü hiç? getireyim Servet Aydın yazdı: Tabure alın derim yanınıza tavanında ev taşımayan da var dimi mirim Yorum bağlantısı
Recommended Posts