Alptuğ Özcan 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: ya uyuyor oluruz. Uyumak için o kadar yol mu gidilir, evde de uyurduk 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Emre Şimşek yazdı: Biz Cumartesi günü denize gidelim mirim Bana bunlarla gelin 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Bana bunlarla gelin 2 tane deniz skutırı var elektrikli, yarış yaparız, dipte Avkat abinin adamları da göremez.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Emre Şimşek yazdı: 2 tane deniz skutırı var elektrikli, yarış yaparız, dipte Avkat abinin adamları da göremez.. yola çıktım Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Bana bunlarla gelin pazar düğüne gitme bakalım da Zafer abi seni dört gözle bekliyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emre Şimşek yazdı: 2 tane deniz skutırı var elektrikli, yarış yaparız, dipte Avkat abinin adamları da göremez.. Seni hep ayrı severim demiştim dimi? Gardaşımmm Çağlar Bayur yazdı: yola çıktım Bi kışt! Fatih Keskin yazdı: pazar düğüne gitme bakalım da Zafer abi seni dört gözle bekliyor Şikayet etti seni bana. Düğüne de gidemiyom. Bursada servis çıktı Yorum bağlantısı
Recommended Posts