Alptuğ Özcan 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: ya uyuyor oluruz. Uyumak için o kadar yol mu gidilir, evde de uyurduk 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Emre Şimşek yazdı: Biz Cumartesi günü denize gidelim mirim Bana bunlarla gelin 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Servet Aydın yazdı: Bana bunlarla gelin 2 tane deniz skutırı var elektrikli, yarış yaparız, dipte Avkat abinin adamları da göremez.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Emre Şimşek yazdı: 2 tane deniz skutırı var elektrikli, yarış yaparız, dipte Avkat abinin adamları da göremez.. yola çıktım Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Servet Aydın yazdı: Bana bunlarla gelin pazar düğüne gitme bakalım da Zafer abi seni dört gözle bekliyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Emre Şimşek yazdı: 2 tane deniz skutırı var elektrikli, yarış yaparız, dipte Avkat abinin adamları da göremez.. Seni hep ayrı severim demiştim dimi? Gardaşımmm Çağlar Bayur yazdı: yola çıktım Bi kışt! Fatih Keskin yazdı: pazar düğüne gitme bakalım da Zafer abi seni dört gözle bekliyor Şikayet etti seni bana. Düğüne de gidemiyom. Bursada servis çıktı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Seni hep ayrı severim demiştim dimi? Gardaşımmm Bi kışt! Şikayet etti seni bana. Düğüne de gidemiyom. Bursada servis çıktı kave içmişliğimiz bile var kışştt kışşttt Yorum bağlantısı
Servet Aydın 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: kave içmişliğimiz bile var kışştt kışşttt Bende kuleden iniş izini verdim nabeeere Yorum bağlantısı
Recommended Posts