Alptuğ Özcan Dün saat 05:41 Paylaş Dün saat 05:41 Mehmet Ozyurek yazdı: ya uyuyor oluruz. Uyumak için o kadar yol mu gidilir, evde de uyurduk 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 06:11 Paylaş Dün saat 06:11 Emre Şimşek yazdı: Biz Cumartesi günü denize gidelim mirim Bana bunlarla gelin 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Servet Aydın yazdı: Bana bunlarla gelin 2 tane deniz skutırı var elektrikli, yarış yaparız, dipte Avkat abinin adamları da göremez.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Emre Şimşek yazdı: 2 tane deniz skutırı var elektrikli, yarış yaparız, dipte Avkat abinin adamları da göremez.. yola çıktım Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Servet Aydın yazdı: Bana bunlarla gelin pazar düğüne gitme bakalım da Zafer abi seni dört gözle bekliyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Emre Şimşek yazdı: 2 tane deniz skutırı var elektrikli, yarış yaparız, dipte Avkat abinin adamları da göremez.. Seni hep ayrı severim demiştim dimi? Gardaşımmm Çağlar Bayur yazdı: yola çıktım Bi kışt! Fatih Keskin yazdı: pazar düğüne gitme bakalım da Zafer abi seni dört gözle bekliyor Şikayet etti seni bana. Düğüne de gidemiyom. Bursada servis çıktı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Servet Aydın yazdı: Seni hep ayrı severim demiştim dimi? Gardaşımmm Bi kışt! Şikayet etti seni bana. Düğüne de gidemiyom. Bursada servis çıktı kave içmişliğimiz bile var kışştt kışşttt Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kave içmişliğimiz bile var kışştt kışşttt Bende kuleden iniş izini verdim nabeeere Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Şikayet etti seni bana. Düğüne de gidemiyom. Bursada servis çıktı Servise ben giderim sen düğüne git, madem söz vermişsin, ayıp olmasın. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Önder Özcan yazdı: Servise ben giderim sen düğüne git, madem söz vermişsin, ayıp olmasın. Geçerken beni unutma Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce 0- Fatih Başgan 1- Mustafa Gürsoy (müdürüm) 3- Cenap Üstün (Dr) 4- Emin (promosyoncu) 5- Umut Kazanç (yeğen) 6- Ev Sahabı (M.ÇAYIR) 7- Furkan AVCI 8- Oğuzkan Işık 9- Alptuğ 10- Mert Ali Gülmez 11- Emmi 12- Serdal Soysal 13- Adnan ÇAKIR ( İnşallah) Ali beni de al 🥺 14- Muhittin Kaplan 15- Zeki Yelboğa 16- İbrahim Özdoğan (gelmeye çalışacak) 17- Çağlar Bayur (corsa-e teknik direktörü) Son durum böyle görünüyor arkadaşlar. Ali mazeret bildirdi. Ahmet Kiriş ile akşam görüştüm, üşütmüş, gelme dedim. Listeden çıkardım. Gelmeyenler Önder Özcan Köksal Yılmaz 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts