Alptuğ Özcan Dün saat 05:41 Paylaş Dün saat 05:41 Mehmet Ozyurek yazdı: ya uyuyor oluruz. Uyumak için o kadar yol mu gidilir, evde de uyurduk 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 06:11 Paylaş Dün saat 06:11 Emre Şimşek yazdı: Biz Cumartesi günü denize gidelim mirim Bana bunlarla gelin 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 12:06 Paylaş Dün saat 12:06 Servet Aydın yazdı: Bana bunlarla gelin 2 tane deniz skutırı var elektrikli, yarış yaparız, dipte Avkat abinin adamları da göremez.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:17 Paylaş Dün saat 13:17 Emre Şimşek yazdı: 2 tane deniz skutırı var elektrikli, yarış yaparız, dipte Avkat abinin adamları da göremez.. yola çıktım 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 13:24 Paylaş Dün saat 13:24 Servet Aydın yazdı: Bana bunlarla gelin pazar düğüne gitme bakalım da Zafer abi seni dört gözle bekliyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Emre Şimşek yazdı: 2 tane deniz skutırı var elektrikli, yarış yaparız, dipte Avkat abinin adamları da göremez.. Seni hep ayrı severim demiştim dimi? Gardaşımmm Çağlar Bayur yazdı: yola çıktım Bi kışt! Fatih Keskin yazdı: pazar düğüne gitme bakalım da Zafer abi seni dört gözle bekliyor Şikayet etti seni bana. Düğüne de gidemiyom. Bursada servis çıktı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Servet Aydın yazdı: Seni hep ayrı severim demiştim dimi? Gardaşımmm Bi kışt! Şikayet etti seni bana. Düğüne de gidemiyom. Bursada servis çıktı kave içmişliğimiz bile var kışştt kışşttt 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kave içmişliğimiz bile var kışştt kışşttt Bende kuleden iniş izini verdim nabeeere 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Servet Aydın yazdı: Şikayet etti seni bana. Düğüne de gidemiyom. Bursada servis çıktı Servise ben giderim sen düğüne git, madem söz vermişsin, ayıp olmasın. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Önder Özcan yazdı: Servise ben giderim sen düğüne git, madem söz vermişsin, ayıp olmasın. Geçerken beni unutma 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce 0- Fatih Başgan 1- Mustafa Gürsoy (müdürüm) 3- Cenap Üstün (Dr) 4- Emin (promosyoncu) 5- Umut Kazanç (yeğen) 6- Ev Sahabı (M.ÇAYIR) 7- Furkan AVCI 8- Oğuzkan Işık 9- Alptuğ 10- Mert Ali Gülmez 11- Emmi 12- Serdal Soysal 13- Adnan ÇAKIR ( İnşallah) Ali beni de al 🥺 14- Muhittin Kaplan 15- Zeki Yelboğa 16- İbrahim Özdoğan (gelmeye çalışacak) 17- Çağlar Bayur (corsa-e teknik direktörü) Son durum böyle görünüyor arkadaşlar. Ali mazeret bildirdi. Ahmet Kiriş ile akşam görüştüm, üşütmüş, gelme dedim. Listeden çıkardım. Gelmeyenler Önder Özcan Köksal Yılmaz 1 2 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: .... Gelmeyenler Önder Özcan Köksal Yılmaz Oldu olacak otokılaptürkiye/ifşa sayfası açsaydın. 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Önder Özcan yazdı: Oldu olacak otokılaptürkiye/ifşa sayfası açsaydın. Açıcam.. daha beter edecem.. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Bende kuleden iniş izini verdim nabeeere herkes bir şekilde iner önemli olan kalkış Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Açıcam.. daha beter edecem.. Giderim ben de! kızlarsoruyornoktakom dan atminlik teklifi var, oraya giderim 6 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Önder Özcan yazdı: Sen neden gelemiyorsun abi ? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Sen neden gelemiyorsun abi ? Günü birlik gelip gitmelik benim için çok uzak. Çok isterdim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Önder Özcan yazdı: Günü birlik gelip gitmelik benim için çok uzak. Çok isterdim. Adamlar Tekirdağdan geliyor be.. Çok ozokmoş.. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts