Alptuğ Özcan Dün saat 05:41 Paylaş Dün saat 05:41 Mehmet Ozyurek yazdı: ya uyuyor oluruz. Uyumak için o kadar yol mu gidilir, evde de uyurduk 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 06:11 Paylaş Dün saat 06:11 Emre Şimşek yazdı: Biz Cumartesi günü denize gidelim mirim Bana bunlarla gelin 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 12:06 Paylaş Dün saat 12:06 Servet Aydın yazdı: Bana bunlarla gelin 2 tane deniz skutırı var elektrikli, yarış yaparız, dipte Avkat abinin adamları da göremez.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:17 Paylaş Dün saat 13:17 Emre Şimşek yazdı: 2 tane deniz skutırı var elektrikli, yarış yaparız, dipte Avkat abinin adamları da göremez.. yola çıktım 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 13:24 Paylaş Dün saat 13:24 Servet Aydın yazdı: Bana bunlarla gelin pazar düğüne gitme bakalım da Zafer abi seni dört gözle bekliyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 16:13 Paylaş Dün saat 16:13 Emre Şimşek yazdı: 2 tane deniz skutırı var elektrikli, yarış yaparız, dipte Avkat abinin adamları da göremez.. Seni hep ayrı severim demiştim dimi? Gardaşımmm Çağlar Bayur yazdı: yola çıktım Bi kışt! Fatih Keskin yazdı: pazar düğüne gitme bakalım da Zafer abi seni dört gözle bekliyor Şikayet etti seni bana. Düğüne de gidemiyom. Bursada servis çıktı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:53 Paylaş Dün saat 18:53 Servet Aydın yazdı: Seni hep ayrı severim demiştim dimi? Gardaşımmm Bi kışt! Şikayet etti seni bana. Düğüne de gidemiyom. Bursada servis çıktı kave içmişliğimiz bile var kışştt kışşttt 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 20:11 Paylaş Dün saat 20:11 Çağlar Bayur yazdı: kave içmişliğimiz bile var kışştt kışşttt Bende kuleden iniş izini verdim nabeeere 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Servet Aydın yazdı: Şikayet etti seni bana. Düğüne de gidemiyom. Bursada servis çıktı Servise ben giderim sen düğüne git, madem söz vermişsin, ayıp olmasın. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Önder Özcan yazdı: Servise ben giderim sen düğüne git, madem söz vermişsin, ayıp olmasın. Geçerken beni unutma 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce 0- Fatih Başgan 1- Mustafa Gürsoy (müdürüm) 3- Cenap Üstün (Dr) 4- Emin (promosyoncu) 5- Umut Kazanç (yeğen) 6- Ev Sahabı (M.ÇAYIR) 7- Furkan AVCI 8- Oğuzkan Işık 9- Alptuğ 10- Mert Ali Gülmez 11- Emmi 12- Serdal Soysal 13- Adnan ÇAKIR ( İnşallah) Ali beni de al 🥺 14- Muhittin Kaplan 15- Zeki Yelboğa 16- İbrahim Özdoğan (gelmeye çalışacak) 17- Çağlar Bayur (corsa-e teknik direktörü) Son durum böyle görünüyor arkadaşlar. Ali mazeret bildirdi. Ahmet Kiriş ile akşam görüştüm, üşütmüş, gelme dedim. Listeden çıkardım. Gelmeyenler Önder Özcan Köksal Yılmaz 1 3 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: .... Gelmeyenler Önder Özcan Köksal Yılmaz Oldu olacak otokılaptürkiye/ifşa sayfası açsaydın. 1 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Önder Özcan yazdı: Oldu olacak otokılaptürkiye/ifşa sayfası açsaydın. Açıcam.. daha beter edecem.. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Servet Aydın yazdı: Bende kuleden iniş izini verdim nabeeere herkes bir şekilde iner önemli olan kalkış Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Açıcam.. daha beter edecem.. Giderim ben de! kızlarsoruyornoktakom dan atminlik teklifi var, oraya giderim 8 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Önder Özcan yazdı: Sen neden gelemiyorsun abi ? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Sen neden gelemiyorsun abi ? Günü birlik gelip gitmelik benim için çok uzak. Çok isterdim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Önder Özcan yazdı: Günü birlik gelip gitmelik benim için çok uzak. Çok isterdim. Adamlar Tekirdağdan geliyor be.. Çok ozokmoş.. 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Yancı olacak araba var mıydi izmitten geçen :P 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Yancı olacak araba var mıydi izmitten geçen :P TIR var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Yancı olacak araba var mıydi izmitten geçen :P Ne yani. Mercedes’i getirmeyecek misin. Kimse almasın Mustafayı. 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ne yani. Mercedes’i getirmeyecek misin. Kimse almasın Mustafayı. 😂 Jantlarıma göz dikmişti. Almayın bence de Yorum bağlantısı
Recommended Posts