Ali Gülmez 12 saat önce Paylaş 12 saat önce @Macit Aliyev selam bir iletişim kurabilir miyiz özelden yazacağım olmadı Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 12 saat önce Paylaş 12 saat önce oğuzhan ve altuğ liste dışı kaldılar maalesef yarın Macit ile birlikte geliyoruz güncel liste budur 0- Fatih Başgan 1- Mustafa Gürsoy (müdürüm) 3- Cenap Üstün (Dr) 4- Emin (promosyoncu) 5- Umut Kazanç (yeğen) 6- Ev Sahabı (M.ÇAYIR) 7- Furkan AVCI 8- Ali Gülmez 9- Emmi 10- Serdal Soysal 11- Adnan ÇAKIR ( İnşallah) Ali beni de al 🥺 12- Muhittin Kaplan 13- Zeki Yelboğa 14- İbrahim Özdoğan (gelmeye çalışacak) 15- Çağlar Bayur (corsa-e teknik direktörü) 16- Macit Aliyev 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ne yani. Mercedes’i getirmeyecek misin. Kimse almasın Mustafayı. 😂 :P Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 5 saat önce Paylaş 5 saat önce arkadaşlar herkese hayırlı yolculuk. dikkatli gelin. gelmeye 20 dk kala haber edin çayı demleyeyim ve son olarak, geçen yıldan hepinizin tanıdığı "arap" da artık forum üyesi sayılmalı. hepinizi bekliyoruz 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Benim yetiştirmem gereken bir makale var o nedenle gelemiyorum. Zonnonun manken işini hallettim. Eski ford zamanından kalma şapka ve yelek elinizden öper. Manken oturur pozisyonda ve erkek. Aklınıza kötü şeyler gelmesin. Zonno olur imam olur kıyafete göre bakacağız. Araca oturtabiliyoruz ama ayakta durması için bel altını ayrıca almak gerekiyor. Her neyse görme işini yapacağız yeniliklere hazır olun. Diğer konuyu toparladı gibi ama hala istediğim gibi değil hala. Biraz daha kod yazmam gerekiyor. Önümüzdeki haftalarda bakacağım. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce mahalle baskısı yer hocam şapka yelek ayudi olsa daha iyi olur prestiji de var 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Keyfiniz daim olsun. Zeytinburnu’nda çiftliği olan varsa ancak iştirak edebilir durumdayım ben. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bisküvi getireyim buna her türlü bisküvi, mama çeşitleri halı kilim travel kabul edilir. diyor kendileri 😂😂😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mustafa Çayır yazdı: arkadaşlar herkese hayırlı yolculuk. dikkatli gelin. gelmeye 20 dk kala haber edin çayı demleyeyim ve son olarak, geçen yıldan hepinizin tanıdığı "arap" da artık forum üyesi sayılmalı. hepinizi bekliyoruz Teşekkürler Mustafa Arap'ı da gold üye yapalım Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bisküvi getireyim buna Aslında malı arap faikten almalısın abi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Gidecek arkadaşlar biliyorsunuzdur ama genede söyleyeyim gebze dilovasi otoban giselerde çalışma var bu gün şekerpınardan trafiğe girdim 1,5 saate ancak gelebildim 5 km yolu e5 güzergahını veya şekerpınardan çıkıp yan yolu kullanın e5 gebze dilovasi güzergahıda tıkalı idi gördüğüm kadarı ile Avrupa yakasından gidecek arkadaşlar kuzey Marmara tercih etmenizi tavsiye ederim 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Ali Gülmez yazdı: altuğ liste dışı kaldılar 🥺 Evet maalesef ben de liste dışı kaldım son dk çocuğa antrenman koydular Gidenlere iyi eğlenceler Yorum bağlantısı
Recommended Posts