Tamer Topaç 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Serdal Soysal yazdı: Koltukta iki kişi var 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Emin Önal yazdı: Herkesin ayaklarına sağlık. @Mustafa Çayır ev sahipliğinde neredeyse gelenekselleşen bu son bahar toplantısını önümüzdeki yıllarda da tekrarlamak nasip olur inşallah. Eskişehir ekibi karşılama ve ikramlarınız için çok teşekkürler. Yol zaten ayrı bir makara. Seviyorum hepinizi. İyi ki varsınız. her daim beklerim. zaten geleneksel oldu. seneye 4. geleneksel olur inşallah 4 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mustafa Çayır yazdı: her daim beklerim. zaten geleneksel oldu. seneye 4. geleneksel olur inşallah ben daha eskişehre ankara üstünden gideceğim dağa tırman rampa in, viraj dön.. başımız döndü yahu 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 saat önce Paylaş 17 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Mehmet abi ile çok mu uğraştınız telefona bakmadan poz vermiş. 17 saat önce tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 saat önce Paylaş 16 saat önce gizli çekim yapalım derken konuya uyananlar oldu daha video lar var edtileyeyim, yoksa forum kapanır, ne demişler: eskişehirde olan eskişehirde kalır 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Qünah şehri oldcity. @Muhittin Kaplanabi gelemedi, gelseydi illegal konuları konuşacaktık... Forumu komple kapatırlardı... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Furkan Avcı yazdı: @Muhittin Kaplanabi gelemedi, gelseydi illegal konuları konuşacaktık... Forumu komple kapatırlardı... Abi herkes gidince bizim konuştumuzu söylemedin di mi 😉 Çağlar Bayur yazdı: ben daha eskişehre ankara üstünden gideceğim dağa tırman rampa in, viraj dön.. başımız döndü yahu Ankara üzeri çok uzak kalır abi. +250 km civarı Yorum bağlantısı
İsa Acar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Soldaki kel kim? Toplantıya gelmedim ya, çıkaramadım 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce İsa Acar yazdı: Soldaki kel kim? Toplantıya gelmedim ya, çıkaramadım Halden anlamak Yorum bağlantısı
İnan Çınar 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce Umut Balkanlar anılarını anlattı mı? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 dakika önce Paylaş 3 dakika önce İsa Acar yazdı: Soldaki kel kim? Toplantıya gelmedim ya, çıkaramadım Genelde bu tip fotolar Çabinin oluyor ama ben bi Avkat görüntüsü almadım değil, fakat boy tutmuyor.. Neyse şöyle toplantılar yaptınız da gelmedik mi..? Yorum bağlantısı
Recommended Posts