Cem Işık 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Konaklamalı mı düşünülüyor toplantı, günübirlik mi olacak yoksa? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Cem Işık yazdı: Konaklamalı mı düşünülüyor toplantı, günübirlik mi olacak yoksa? Günübirlik düşünüyoruz. Kalalım derseniz kalırız. Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Günübirlik düşünüyoruz. Kalalım derseniz kalırız. Kalabilsem keşke de, günübirlik ise bir ihtimal ben de katılabilirim diye düşündüm abi:) 3 Yorum bağlantısı
Onur Demir 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: İlk mesaja konum bilgisini ekledim.. Toplantı tarihi : 14 Eylül.. Toplantı saati : 12:00 -13:00 aslında gelmek istiyorum ama 5 saatten fazla görünüyor. Günübirlik çok zor kalmalı desem ertesi gün iş var. Cumartesiden gelebilir miyim bilmiyorum. Ayrıca operasyoncu arkadaş izinde olacak, her ihtimale karşı buralarda olmam gerekebilir Süpriz olmazsa gelemem gibi duruyor. son dakika değişiklik olursa haber ederim. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Cem Işık yazdı: Kalabilsem keşke de, günübirlik ise bir ihtimal ben de katılabilirim diye düşündüm abi:) Kıyamet alameti🥃🥃🥃🥃 1 5 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Cem Işık yazdı: Kalabilsem keşke de, günübirlik ise bir ihtimal ben de katılabilirim diye düşündüm abi:) Servet Aydın yazdı: Kıyamet alameti🥃🥃🥃🥃 Ayarlarız bir şeyler. 8 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Günübirlik düşünüyoruz. Kalalım derseniz kalırız. ben cuma dan mı gitsem acaba Cem Işık yazdı: Kalabilsem keşke de, günübirlik ise bir ihtimal ben de katılabilirim diye düşündüm abi:) sen şu ateş atan pıçağıda getir 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Fatih Keskin yazdı: sen şu ateş atan pıçağıda getir Ateş atan bıçak mı, o ne ola ki? Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Cem Işık yazdı: Ateş atan bıçak mı, o ne ola ki? parola Kırmızı traktör. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 dakika önce Yazar Paylaş 7 dakika önce Emin Önal yazdı: parola Kırmızı traktör. Kırmızı değildi ordaki ama.. Fatih için değil mi. .boyarız.. Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kırmızı değildi ordaki ama.. Fatih için değil mi. .boyarız.. var abi arada kırmızısı da var 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts