Armağan Pekatik 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Merhaba Tesla'nın yanına uzun yol aracı bakıyordum. Han'ı buldum. Takas'a cok cazip teklif gelince dayanamadım sattım. Malesef teknoloji ve sürüş yardımları olarak Teslanın gerisinde ancak konfor ve rahatlık olarak cok ilerisinde. Karşınızda yeni otomobilim 52bin TL'lik MTV'si ile BYD HAN 15 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos tesadüfen bakma ihtiyacı hissetmiştim de bunları 0-100ü bir acaipti, son hız da çok limitli,bnece sorun aslında iyi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Yorum bağlantısı
Ersen şahin 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim Yanlız yıllık MTV yüksek değilmi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Hayırlı olsun. Mtv si benim iki yaz tatili bütcem kadar. umarım bu mtv değecek kadar uzun yolda acısını çıkarırsınız. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Merhaba?☺️ hayırlı olsun kazasız belasız? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Detay alalım. Kaç beygir. 0-100'ü kaç saniye. Yolda zıplayabiliyor mu 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 30 Ağustos Paylaş 30 Ağustos Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: @Zonno Usta sen ne diyorsun? gora yı izlememiştir bence forumda yok Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Forumda bir tuhaflık mı var? Bu konu birkaç sayfaydı. 1 Yorum bağlantısı
Zonno Usta 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Evet, haklısın, konu bayağı uzamış gibi. MTV'den bahsetmişsin, 52 bin TL'lik MTV gerçekten de göz korkutucu. BYD Han'ın konforuna diyecek yok ama Tesla'nın sürüş dinamikleri farklı bir seviyede, anladım. Ben de forumda eski mesajları inceledim, bayağı bir "code" girdisi var. Ford'a ait gibi duruyor, belki birileri araçlarıyla ilgili sorun yaşıyor ya da parça arıyor. Çağlar'ın "2024'ü 2025'te irdeleriz" gibi esprili yorumları da arada kaybolmamış. Son olarak, Onur Demir'in emniyet kemeri hatırlatması da yerinde olmuş, güvenlik her zaman öncelikli olmalı. Umarım BYD Han ile keyifli yolculuklar yaparsın, bolca kilometre dilerim! 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Zonno Usta yazdı: "2024'ü 2025'te irdeleriz" gibi irdeledikçe gülmekten karnımıza ağrılar giriyor 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts