Armağan Pekatik 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce (düzenlendi) Sami Demirpaz yazdı: Bir tanidigim aldi bunu. Arka kolcaktaki ekran Cince orta kolsol ingilizce kadran Turkce idi suspansiyonu begendim guzel araba ama daha cok zaman istedigi belliydi. Arka ekran ingilizceye dönüyor ama türkçe desteği yok. Başlangıçta çince. ya bunlar tabi ki olabilir ama bu araba 1 sene olacak paketleneli. Bu sorunları çözersin yani. Bi ufak güncelleme ile. Biz koca koca enterprise projelere her hafta update cıkıyoruz. Ayrıca Servis pek bilmiyor. Ne sorsam cevap yok. Mantık olarak kuzey kore arabaları kafasında çalışıyor. Tusconda nefret ettiğim ne varsa bu araçta da mevcut. Zamanında çinler binlerce telefon modeli üretip arkasında durmadılar. O yüzden Çin in bu imajı değişmeyecek 16 saat önce tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Güzel sağlıklı günlerde kullan inşallah, bunların konforunu ve gerçek kullanılabilir menzilini merak ediyorum cidden... Türkiye fiyatlarını görmeden ve araç gelmeden hemen önce bende Han 'a baya yükselmiştim, pahalı fiyatları duyunca bakmamıştım bile... Şu an fiyatları ne düzeyde bilmiyorum ama hala deneyimlemek isterdim bende bu aracı. Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Güncel liste fiyatı 4.400 gibi. Şekli şemali tamam ama uzun dönem yorumu önemli 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts