Levent Puslu Pazar 12:19 Paylaş Pazar 12:19 Selamlar. 2012 model aracimda koltuk alti soketlerde bazen temassizlik sonucu airbag isigi yakiyordu. Sorunu çozemedim anlik öfke ile soketi cekip koparttim Kablolar siyirik halde sonuclandi ve hangi kablo hangi kabloyla birlesecek epeydir arastiriyorum fakat bulamiyorum (yurtdisi forumlarini da altust ettim) Ricam bu model araci olan varsa yolcu koltugu altindaki soketlerin ve kablolarinin resimlerini cekip bana iletmesi olacak. Sofor koltugundan baktim fakat renkler farkli ve orada sadece airbag sistemi var sanirim. Yolcu tarafinda hem airbag hem emniyet kemer sistemi dagiliyor. Koltuk altindan iki adet beyaz kablo, bir kirmizi kablo ve bir siyah kablo geliyor. %95 resimdeki gorunen kablolar birbirlerine baglanacak fakat denememe ragmen cozemedim isi. Hata olarak da zaten yolcu koltugu acik devre hatasi gosteriyor obd. Yorum bağlantısı
Murat Sahın Pazar 13:07 Paylaş Pazar 13:07 Geçmiş olsun. Keskin sirke diyelim. Bilen vardır muhakkak. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 13:09 Paylaş Pazar 13:09 ehil bir elektrikçiye gidin, şu an veya tamir anında airbagler patlayabilir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Pazar 13:18 Paylaş Pazar 13:18 hiç bulamazsanız eğer airbag beyni muhtemelen orta konsolun altındadır. oradan koltuk altına gelen kabloları multimetre ile tespit edebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Levent Puslu Pazar 13:24 Yazar Paylaş Pazar 13:24 Çağlar Bayur yazdı: ehil bir elektrikçiye gidin, şu an veya tamir anında airbagler patlayabilir Birine goturdum arac kalacak diyor. 15 dk lik is icin araci birak git dedi. Birakmadim tabiki. Mehmet Cihat yazdı: hiç bulamazsanız eğer airbag beyni muhtemelen orta konsolun altındadır. oradan koltuk altına gelen kabloları multimetre ile tespit edebilirsiniz. Koltuk altina gelen kablolari biliyorum fakat hangi kablo hangi kabloyla birlesecek onu bilmiyorum Yorum bağlantısı
Coşku Mert Pazar 14:58 Paylaş Pazar 14:58 benm anlamadığım kopardığınız sokette kablo renkleri görünmüyor mu, oradan bakıp tekrar lehimleyin 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Pazar 18:44 Paylaş Pazar 18:44 Doğru şekilde baglansa da ışık sönmez, obd ile bağlanıp hatayı silmek lazım Yorum bağlantısı
Levent Puslu Pazar 19:17 Yazar Paylaş Pazar 19:17 Selçuk Bakış yazdı: Doğru şekilde baglansa da ışık sönmez, obd ile bağlanıp hatayı silmek lazım Obd var 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Diğer taraftaki koltuk soketine bakarak yapabilirsiniz 5 saat önce tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts