Ali Gök Dün saat 17:41 Paylaş Dün saat 17:41 Klimayı açmadan devam edin derim Usta kontrol etmeli. Termostat devirdaim vs Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci Dün saat 18:37 Paylaş Dün saat 18:37 motor isisi 120 ye kadar sorun yaratmaz gecerse korkmaya basla bu havada rampada sikistirisan cogu arac 100-110 a gelebilirbir ariza ile alakali olmasi sart degil kolay gelsin Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 19:33 Paylaş Dün saat 19:33 Muhammet öner yazdı: Suan duruyor ama ben mersinden ciktim pozanti rampasinda yapti bunu 2 defa yapti suan cok daha yavas gidiyorum bir problem yok yag sicakligi 105 ile 118 civari geziyor suan Pozantı rampasında benim bile hararet yükseliyor 1 2 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel Dün saat 19:41 Paylaş Dün saat 19:41 105 derece normal o sıra da hararet göstergesi tam 90 derece de olur. Hiç yağ sıcaklığını merak edip bakmadım gerekte duymadım. 3.0 tdi için rampa diye bir kavram yok o motor için heryer düzlük. +200 km/h hızla saatlerce gidebiliyor ve hiç zorlanmıyor 🙃. Korkulacak bir durum yok, devam… 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Dün saat 19:50 Paylaş Dün saat 19:50 Furkan Bakırel yazdı: 105 derece normal o sıra da hararet göstergesi tam 90 derece de olur. Hiç yağ sıcaklığını merak edip bakmadım gerekte duymadım. 3.0 tdi için rampa diye bir kavram yok o motor için heryer düzlük. +200 km/h hızla saatlerce gidebiliyor ve hiç zorlanmıyor 🙃. Korkulacak bir durum yok, devam… Böyle mi? 1 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 20:21 Paylaş Dün saat 20:21 Selim Bilgin yazdı: Böyle mi? Özledin değil mi.. itiraf et Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 20:48 Paylaş Dün saat 20:48 bot çekerken , rampa çıakrken yağ sıcaklığının 110 larda gezdiğini yazanlar olmuş amarok için ecnebi forumarda sorun dur değildir bilmem ama Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 21:11 Paylaş Dün saat 21:11 Eğer motor EA897evo2 series ise şöyle bir bilgi var. The oil thermostat opens at an oil temperature of approx. 114 °C and is fully open at approx. 140 °C. 114 derecede açılmaya başlayıp 140 derecede tamamen açılan termostada sahip bir yağ soğutucusu var mış. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 21:23 Paylaş Dün saat 21:23 Ali Gök yazdı: Klimayı açmadan devam edin derim Usta kontrol etmeli. Termostat devirdaim vs Yok motor insin 😁 Pozantı diyo la 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 21:25 Paylaş Dün saat 21:25 Servet Aydın yazdı: Yok motor insin 😁 Pozantı diyo la Naparki v6 amaroka pozantı yüksüzken Navarayla senelerce geçtim ordan çakılı dururdu gösterge ortada Ama zamane arabalarının digital göstergeleri biraz daha oynak galiba ondan yanlış düşünüyor olabilirim Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 21:25 Paylaş Dün saat 21:25 İbre sabittir arkada ısılar dans eder sürücü panikler her anı görse 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Servet Aydın yazdı: İbre sabittir arkada ısılar dans eder sürücü panikler her anı görse analog ibre sabit değil 105 -110 arasına çıktı denmiş hararet için bence yinede analog sabit olmalıydı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Muhammet öner yazdı: Mrb 2019 3.0 v6 otomatik amarok 215 bin km aracı yeni aldim suan yoldayim tatlı rampalarda biraz hararetin 100 105 e kadar ciktgini yag sicakligininda 128 maks gördüm gazı kesip yavasladgimda tekrardan 90 a dusüyor vir fikri olan ve çözum tavsiye edebilecek varsa simdiden tesekkur ederim Otoban hızında aracın önünden sürekli max 35 derece hava çarpıyor. Sağlıklı motorun rampa çıkarken de olsa fan açacak düzeye çıkmadan işi termostat ile çözmesi gerekmez mi? mesela senaryo şu olmamalı mı? normalde 85-92 arası değişen su sıcaklığı rampa çıkarken 90-98 arası gidip gelme şeklinde? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Arka da değerler ne olursa olsun analog sabit olmalı tabi araçta bi sıkıntı yoksa yağ derecesine gelince denilen rakamlar çok normal Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mazotun cinsine göre de oynayabilir ama değerler normal. Öte yandan bir yakınım amarokla hararet yaşadı motor yapıldı. Ama eşi kullanıyordu ibreyi görmüş ama varırız demiş. Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Otoban hızında aracın önünden sürekli max 35 derece hava çarpıyor. Sağlıklı motorun rampa çıkarken de olsa fan açacak düzeye çıkmadan işi termostat ile çözmesi gerekmez mi? mesela senaryo şu olmamalı mı? normalde 85-92 arası değişen su sıcaklığı rampa çıkarken 90-98 arası gidip gelme şeklinde? pozantı rampasında öğle saatlerinde zor fansız işi çözmesi. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Özledin değil mi.. itiraf et Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ali Gök yazdı: pozantı rampasında öğle saatlerinde zor fansız işi çözmesi. ortalama 2 tane %3,5'luk eğim var. yer yer %8'e kadar çıkar bu eğim. km olarak da ikinci tırmanış 15km. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ortalama 2 tane %3,5'luk eğim var. yer yer %8'e kadar çıkar bu eğim. km olarak da ikinci tırmanış 15km. Teoriği boşver tırlar alev alıp yanıyor bu mevkide 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Servet Aydın yazdı: İbre sabittir arkada ısılar dans eder sürücü panikler her anı görse kullanıcı hatası Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Selim Bilgin yazdı: Böyle mi? Kıskandım Servet Aydın yazdı: İbre sabittir arkada ısılar dans eder sürücü panikler her anı görse Bende 98 astra vardı abi, onunki oynardı reel duruma göre. Rampa çıkarken yükselir inerken düşerdi falan. İnsanın konsantrasyonunu bozuyor. Sürekli ona bakıyorsun Mehmet Göktürk yazdı: ibreyi görmüş ama varırız demiş. Varmış mı bari? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Pejoda disko topu gibi oynuyor. Rampa çıkarken 130'la filan yağ 120'ye hararet 100'e geliyor. Herşey normal devam Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce bir keresinde kibritle eski yoldan bursa'ya gidiyorum. yalovadan sonra rampa çıkışı başladı. kışın arabanın önüne taktığım sosisleri çıkarmaya unutmuşum. ama obd takılı. sıcaklık sürekli 95-100 arasında değişiyor. motor önden hava almamasına rağmen su sıcaklığı 100'ü geçmemişti Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 saat önce Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Hiç biri, yağ soğutucu termostatı bozuk/yan sanayi Mondeo MK3 TDCİ kadar oynak değildir. Devir saati gibi ineeeerrrr, çıkar . Orjinal alıp taksan bile, 6 ay sonra yine bozulur. Ekleme; kalorifer her daim sımsıcak hava verirdi. 10 saat önce tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Murat Sahın yazdı: Kıskandım Bende 98 astra vardı abi, onunki oynardı reel duruma göre. Rampa çıkarken yükselir inerken düşerdi falan. İnsanın konsantrasyonunu bozuyor. Sürekli ona bakıyorsun Varmış mı bari? Yok 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts