Murat Sahın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Servet Aydın yazdı: Pejoda disko topu gibi oynuyor. Rampa çıkarken 130'la filan yağ 120'ye hararet 100'e geliyor. Herşey normal devam Umarım herşey normaldir gerçekten abi Tansu Kalafatoğlu yazdı: bir keresinde kibritle eski yoldan bursa'ya gidiyorum. yalovadan sonra rampa çıkışı başladı. kışın arabanın önüne taktığım sosisleri çıkarmaya unutmuşum. ama obd takılı. sıcaklık sürekli 95-100 arasında değişiyor. motor önden hava almamasına rağmen su sıcaklığı 100'ü geçmemişti Japon mühendis görse dava eder arabayı geri alırlar senden 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Gök yazdı: Teoriği boşver tırlar alev alıp yanıyor bu mevkide Bu Pozantı rampası Ankara İstanbul arasındaki cankurtaran rampasına denk mi yoksa çok farklı bir dünyamı. Peki sabuncu beli Tüneli’ni olduğu mevkide nasıl çok zorluydu Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu Pozantı rampası Ankara İstanbul arasındaki cankurtaran rampasına denk mi yoksa çok farklı bir dünyamı. Peki sabuncu beli Tüneli’ni olduğu mevkide nasıl çok zorluydu Cankurtaranda çok viraj yok pozantıya göre. hızını alan kapatıp gidior devirden düşmeden. pozantıda çıkarken tırın biri sağda 20 ile gidiyor diğer tırda 22 ile onu sollamaya çıkıyor sonra en soldan 130 la giden arabanın üzerinede başka bir tır 32 ile kafa kırıp en sola giriyor sonrası parti Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Gök yazdı: Cankurtaranda çok viraj yok pozantıya göre. hızını alan kapatıp gidior devirden düşmeden. pozantıda çıkarken tırın biri sağda 20 ile gidiyor diğer tırda 22 ile onu sollamaya çıkıyor sonra en soldan 130 la giden arabanın üzerinede başka bir tır 32 ile kafa kırıp en sola giriyor sonrası parti Ben bunu uzun yolda çok yaşıyorum. Buna bir çare lazım. Adamlar üçüncü köprüyü işgal ediyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Asıl maceralı yollardan biri Denizli çıkışı Antalya ya giden Şahintepe rampası. Turbolu araçları yaz günü el arabasına çevirebiliyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: efenimmm? Saatler ayarlı köpükler de 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Amarok evine ulaştı mı acaba onu merak ediyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 3.0 tdi V6, yarısı gitse 3 silindirle bile her yere gider, zamanında 2.8V6 granada V4 olarak izmirden gelmişti sorunsuz Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 3.0 tdi V6, yarısı gitse 3 silindirle bile her yere gider, zamanında 2.8V6 granada V4 olarak izmirden gelmişti sorunsuz Aynı King in arabası gibi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: Aynı King in arabası gibi o camı açma tuşuna basmayacaktın Yorum bağlantısı
Recommended Posts