Murat Sahın 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Selamlar dostlar. Bu sene de villa kiralayayım Kalkana gideyim derken kendimi Demrede müstakil ev kiralamış buldum. Bu sefer havuz yok (olanında ayağımı bile sokmuyorum zaten havuza) ama deniz kenarı. Ankara-Demre yol tavsiyesi rica edeyim. 3 güzergah öneriyor gugıl. Akşehir üzeri giden yol en son kötüydü. Pek tercih edilesi değil. Sanki Bolvadin, Burdur, Korkuteli yolu daha makul duruyor. Elmalıdan sonrası virajlı ve bölünmemiş ama çok sorun etmiyorum, daha önce kullandım, yol yeterince geniş. Ne dersiniz? Gugılın söylemediği alternatif var mıdır? Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Hep kullandığım güzergah; Kulu, Konya, Beyşehir üzeri (yani en sağdaki) tavsiye ederim. Bu yolun bir kısmını geçtiğimiz ay Alanya tarafına giderek katettim tabi Seydişehir Akseki üzerinden. Yollar yeni asfalt ve çoğunluk çift şerit ayrıca Kuluya kadar otoyol imkanı var. Antalya-Kaş arasını 20 sene evvel yol bisikletiyle gitmiştim vakti zamanında, yol virajlı, berbat derecede kötü telefon çekmez idi tehlikeli iş yapmışız. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Kesinlikle Konya yolunu öneririm. navigasyon açarsanız Isparta üzerine doğru yönlendirecektir. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Beyşehir tarafından git hem sakim hem yeni tünel çok iyi. Yol inişli çıkışlı degil Akseki gibi. Sadece tünelden sonra biraz virajlı. Antalya merkezi görmek istersen. Isparta yolu da manzara olarak iyi baraj gölü var orada biz Karacukur diyoruz orada enteresan bir yer Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ben eski yolu kullanırım, yeni tünel olan yolda duble olmayan çok kısım var ve kalabalık olduğu için acaip sollama meraklısı var, kafa kafaya çok denk geldim. En son bir grubun üzerine sinirlenip arabayı sürüyordum zor tuttum kendimi. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Ben şahsen Polatlı Afyon Burdur Kaş bu şekilde gidiyorum. Harita afyona sokmuyor ama ben yine de oradan gidiyorum. Hem orda mola veriyorum hemde yol daha güzel. Aman aman da uzatmıyor. Ekleme bu arada villayı nerden ne kadara tuttunuz 😊 1 saat önce tarihinde Mustafa Resül Kara tarafından düzenlendi Ekleme Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 dakika önce Yazar Paylaş 7 dakika önce Mustafa Resül Kara yazdı: Ben şahsen Polatlı Afyon Burdur Kaş bu şekilde gidiyorum. Harita afyona sokmuyor ama ben yine de oradan gidiyorum. Hem orda mola veriyorum hemde yol daha güzel. Aman aman da uzatmıyor. Ekleme bu arada villayı nerden ne kadara tuttunuz 😊 Hocam 56 bin liraya villa tutmuştum, iptal ettim. Hanım bu sefer deniz kenarı olsun dedi. Sahilde 2+1 müstakil 46 bin tanıdık vesilesi ile. Neden herkes en uzak yol olan Konya üzerini tavsiye ediyor? Demre Kaş'a daha yakın. Ben kullanmayalı baya oldu, yollarda değişiklik mi var? Yorum bağlantısı
Recommended Posts