İçeriğe Yönlendir

Alanya-Ankara Arası Yol Tavsiye

Kürşat Gönüllü

Recommended Posts

Kürşat Gönüllü
Furkan Avcı

Ben geçen hafta bu yolun Konya - Manavgat kısmını aynı rotadan gittim, gayet güzeldi, Seydişehir'den sonra rampa 3 şeritli çıkış iniş var ama gündüz gidilince gayet güzeldi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Akseki’yi tırmanmaktansa Demirkapı Tüneli’ni kullanmak daha mantıklı olur ama Side Alanya arası biraz trafik yoğun oluyor yada ben hep tatil sezonunda gittiğim için öyleydi.

Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü
(düzenlendi)
Furkan Bakırel yazdı:

Akseki’yi tırmanmaktansa Demirkapı Tüneli’ni kullanmak daha mantıklı olur ama Side Alanya arası biraz trafik yoğun oluyor yada ben hep tatil sezonunda gittiğim için öyleydi.

Hem Antalya yönüne doğru- hem de Beyşehir üzerine doğru yolu uzatmak olmaz mı!

tarihinde Kürşat Gönüllü tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Alanya için en mantıklısı Seydişehir üzeri yoldur,Beyşehir üzeri Demirkapıdan giderseniz en az 20-30 dakika yol uzuyor trafikten dolayı. Antalya tarafına giderkende tam tersi Beyşehir üzeri gitmekte fayda var.

Kışın gidilecekse her türlü Beyşehir üzerinden gidilmesi lazım buzlanma ve don açısından en güvenli yol burası.

Her iki yoluda Seydişehir de yaşadığım için sürekli kullanıyorum . Yakıt olarak Beyşehir üzeri gidilen yol daha az yakıyor rakım farkından dolayı.Birinde 1860 metre çıkıp iniliyor diğerinde en yüksek 1280 m metre civarı. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Furkan Bakırel yazdı:

70 km yol uzuyor.

Ekleme: Ankara yi kacirmisim Konya olarak algıladım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

şahsen bir daha uzun süre tünel olan yolu kullanmam, tek yön çok var gereksiz sollama yapanda çok var, ayrıca eski yolun manzarası cidden çok güzel, seyrede seyrede gider gelirim her zaman.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Selçuk Bakış yazdı:

şahsen bir daha uzun süre tünel olan yolu kullanmam, tek yön çok var gereksiz sollama yapanda çok var, ayrıca eski yolun manzarası cidden çok güzel, seyrede seyrede gider gelirim her zaman.

Demekki millet kısa diye tercih edince yoğunluğu artırmış :) Ben geçen sene gittiğimde gayet sakindi.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Metin Akbal yazdı:

Demekki millet kısa diye tercih edince yoğunluğu artırmış :) Ben geçen sene gittiğimde gayet sakindi.

Baya yoğundu ben kullanırken, eski yolda aksine bomboş 😊

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...