Özgür ÇETİNKAYA 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Selamlar, Uzun zamandır boş beleş konular açmadığımı fark ettim. 1 2 haftadır isg aralık sınavlarına göz atıyordum. Bit yandan ders notlarına bakarken bir yandanda chatgpt destek alıyordum. Kafama takılan soruları soruyorum. Ama neden ise bazen ders notları ile chatgpt zıt düştüğünü fark ettim. Özellikle yapayzeka ile sınav hazırlayıp oradan çalışmak istediğimde ciddi anlamda hata olduğun fark ettim ve test olayından vazgeçtim. Daha öncesindede ufak tefek hata yakalardım ama bu mevzuat olaylarında (özellikle testte %40 hata ) çok hata ile karşılaşıyorum. Şu sıralar ne kadar chatgpt sorsam da hemen arkasından ilgili yönetmelik maddesini ver diyorum hoş madde numaralarınıda hep hatalı veriyor ya oradan yakalayıp bir şekilde öğrenmeye çalışıyorum. Siz siz olun bu yapay zekaya bu tarz konularda asla güvenmeyin İyi forumlar... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce Yapay zeka google'ı tarıyor. Google'dan veri okumak özen ister.. Her gördüğünü doğru kabul etmek yanlıştır. Mutlaka bir kaç yerden teyit edip yazıyordur ama yine de 40 kişi yanlış veri giriyorsa onu doğru kabul edebilir. Ben çok güvenmiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts