Özgür ÇETİNKAYA 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Selamlar, Uzun zamandır boş beleş konular açmadığımı fark ettim. 1 2 haftadır isg aralık sınavlarına göz atıyordum. Bit yandan ders notlarına bakarken bir yandanda chatgpt destek alıyordum. Kafama takılan soruları soruyorum. Ama neden ise bazen ders notları ile chatgpt zıt düştüğünü fark ettim. Özellikle yapayzeka ile sınav hazırlayıp oradan çalışmak istediğimde ciddi anlamda hata olduğun fark ettim ve test olayından vazgeçtim. Daha öncesindede ufak tefek hata yakalardım ama bu mevzuat olaylarında (özellikle testte %40 hata ) çok hata ile karşılaşıyorum. Şu sıralar ne kadar chatgpt sorsam da hemen arkasından ilgili yönetmelik maddesini ver diyorum hoş madde numaralarınıda hep hatalı veriyor ya oradan yakalayıp bir şekilde öğrenmeye çalışıyorum. Siz siz olun bu yapay zekaya bu tarz konularda asla güvenmeyin İyi forumlar... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Yapay zeka google'ı tarıyor. Google'dan veri okumak özen ister.. Her gördüğünü doğru kabul etmek yanlıştır. Mutlaka bir kaç yerden teyit edip yazıyordur ama yine de 40 kişi yanlış veri giriyorsa onu doğru kabul edebilir. Ben çok güvenmiyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Öncelikle isminin yapay olmasına karşıyım. Sebep: yapay demek orjinali doğalı olmadan ona özdeş demek mesele limon aromalı öeyva suyu, içinde limon olmadan o tadı kimyasallar ile verir. İsminin Kopya zeka olması lazım idi, zira orjinal bilgiler olmadan bir cevap /bilgi sunamıyor. Akademik olsam güzel bir proje konum da hazır. 100 öğrenci , çevresi ile birlikte 1000 kişi, veya daha çok, oraya buraya 2+2=5 yazacak, 3 ay sonra soracağız kopya zeka ne naıt verecek göreceğiz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Yapay zeka eğitmeden başarılı olmuyor. Ben kendi chatgpt mi teknik datalar ile doldurdum. Şu an memory ful diyor. Eğer içini eğitmezsen doğru sonuç vermez internetten wikipedia okur. Neyle doldurdum. Motor verim grafikleri, servis manualindeki tüm datalar, obd datalrı vs. Sonrasında bir yerden bir yere gideceğim zaman geçmiş dataları kullanıp tahmini değer buluyor. Misal airflow piston özelikleri sıkıştırma oranı vs gibi değerlere dayanarak bsfc buluyor. Birde ücretli modelin kısıtlı kullanımı var. 5.0 bambaşka süre dolunca iq düşüyor maalesef. Yorum bağlantısı
Recommended Posts