Bülent Gökmen 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İşbankası'ndan HGS etiketi alıp cama takmıştım ama 2 senede bir sıcaktan düşüyor. Artık plakadan okuyor deniliyor ama özel işletilen yollarda sorun çıkmasının yanısıra köprüden geçerken kaçak geçiş uyarısı yapıyor. Her seferinde kontrol etmek zorunda kalıyorum. HGS etiketimi HGS kartına çevirip bakiyeyi aktarabilir miyim? İşbankası HGS kartı veriyor mu? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Kart şeklinde HGS sadece 6. Sınıf olarak var. O da motor için Plakadan tespitle uzun süredir sorun yaşamıyorum ben özel devlet farketmeksizin. Ama kontrol etmekte fayda oluyor o başka Etiket devri vs olamıyor yenisini almak icap ediyor. Kartlık şeklinde etiket koyulan parçalar var denenebilir 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Yaklaşık 2-3 ay kadar önce farklı bir plakam için HGS kart aldım. Diğer plakamda etiket vardı. Etiketteki bakiyeyi aktarma ile ilgili bir seçenek bulamadım. Ancak etiketi iptal ederek bakiyeyi hesaba alabiliyorsunuz diye biliyorum. Herhangi bir bankaya bağlı kalmamak için PTT 'den aldım HGS kartımı. Kartın avantajı plakayı istediğiniz zaman güncelleyebiliyorsunuz. Yıllık bir sınırı var mı bakmadım. Özel otoyol ve köprülerde ise nakit gişe olduğu sürece o gişeleri kullanmayı tercih ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce HGS çıktığından beri etiketi yapıştırmıyorum. Ruhsat içinde duruyor. Hep plakadan okuyor oradan çekiyor. Kredi kartıda tanımlı bakiye düştükçe otomatik yüklüyor. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Bülent Gökmen yazdı: İşbankası'ndan HGS etiketi alıp cama takmıştım ama 2 senede bir sıcaktan düşüyor. Artık plakadan okuyor deniliyor ama özel işletilen yollarda sorun çıkmasının yanısıra köprüden geçerken kaçak geçiş uyarısı yapıyor. Her seferinde kontrol etmek zorunda kalıyorum. HGS etiketimi HGS kartına çevirip bakiyeyi aktarabilir miyim? İşbankası HGS kartı veriyor mu? Çıkartmak istediğimizde kazıdığımız halde çıkmayan hgs etiketi, nasıl oluyor da sıcaktan düşüyor ben anlayamadım. Kendi yapıştırıcısı ile değil de bantla mı yapıştırıyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 8 saat önce Paylaş 8 saat önce ben seneler önce hgs kartı aldım sürekli ruhsatta geziyor. arabayı satınca plaka değişikliği yapıyorum 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) eski etiketi b7000 şeffaf yapıştırıcıyla cama yapıştırabilirsiniz. sıcaktan soğuktan vs. etkilenip düşmez 7 saat önce tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Etikete gerek yok. Bariyerli yollarda dahi plakadan okuyup düşüyor bakiyeyi. Bariyer de açılıyor, kalmıyorsunuz 1 Yorum bağlantısı
Bülent Gökmen 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Önder Özcan yazdı: Çıkartmak istediğimizde kazıdığımız halde çıkmayan hgs etiketi, nasıl oluyor da sıcaktan düşüyor ben anlayamadım. Kendi yapıştırıcısı ile değil de bantla mı yapıştırıyorsunuz. Temiz yüzeye kendi yapışkanı ile yapıştırmıştım ama ne hikmetse talaş gibi dağılıyor. Bazı serileri kötü yapmış olabilirler. Tıpkı TC kimlik kartlarındaki çiplerin zamanla düşmesi gibi. Sani Gerşon yazdı: Etikete gerek yok. Bariyerli yollarda dahi plakadan okuyup düşüyor bakiyeyi. Bariyer de açılıyor, kalmıyorsunuz İşbankasını az önce aradım. Yeni etiket 210 TL iken kartlı olanı 425 TL ye satıyorlarmış. Plakadan okunuyorsa almak pek mantıklı gelmiyor. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Uzun zamandır yapıştırmadım ben de, sorunsuz açılıyor plaka ile. Nakit sadece en sağdaki 1-2 gişede olmalı bence, vızır vızır arabalar geçerken öndeki nakit ödemek isteyince kitliyor tüm kuyruğu. İşin mantığına ters. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bülent Gökmen yazdı: İşbankası'ndan HGS etiketi alıp cama takmıştım ama 2 senede bir sıcaktan düşüyor. Artık plakadan okuyor deniliyor ama özel işletilen yollarda sorun çıkmasının yanısıra köprüden geçerken kaçak geçiş uyarısı yapıyor. Her seferinde kontrol etmek zorunda kalıyorum. HGS etiketimi HGS kartına çevirip bakiyeyi aktarabilir miyim? İşbankası HGS kartı veriyor mu? Bende iş bankası kullanıyorum. Hiç etiket takmıyorum. İstediğime plaka tanımlıyorum. Hiç sorun yaşamadım 6-7 yıldır. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hgs çıktığından beri cama yapıştırmadım aynanın oradaki siyah noktacıklı yere aynanın arkasından koydum, dışarıdan hiç bir şey görünmüyor hep plakadan okuyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts