Mustafa Tüfekçi 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kesin mondeo almıştır.. Doyamadı forda. Doyamadım :/ Duruyor yanında zaten Mertol Kip yazdı: Yok ya mercedes almistir bu Mercedes Mercedes ea aebi Mercedes varmış ne ka ne ka Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Müziğin ritmi ve ağırlığına göre akıllara yalnızca tek bir araç gelir. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Genel yazıyorum bu konu sahibi için değil Araba alıp tuhaf bir gizem yaratma işini ilk kim başlattı merak ettim. Hayırlı olsun Mustafa bey seneler önce @Çağlar Bayur başlattı diye hatırlıyorum bence de gereksiz bi durum ama 1 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Fatih Keskin yazdı: seneler önce @Çağlar Bayur başlattı diye hatırlıyorum bence de gereksiz bi durum ama Pekbidolu (Focus) sanırım. Yoksa Çupra mı, florasan da olabilir 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tamer Topaç yazdı: Pekbidolu (Focus) sanırım. Yoksa Çupra mı, florasan da olabilir ankarada 5 takaslı 15 katılımlı macera idi , noter bile durumu kavrayamadı 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Ortalık şantiye hep şimdilik bı foto gelsin 18 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Koray Demir yazdı: Müziğin ritmi ve ağırlığına göre akıllara yalnızca tek bir araç gelir. Bunlar da hoştur da biraz modelli olsun istedim Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun Musti Müziği duyunca aha s klasse dedim ama bu da iyidir :P Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Ortalık şantiye hep şimdilik bı foto gelsin Hayırlı olsun. M276 çift turbo sanırsam? Gırtlak doludur şimdi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Maşallah. güle güle kullan kardeşim.. Seviyorum bu arabaları, kaskosu hondanın yarısı kadar Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Maşallah Bu az olmuş,çıtayı mars'a koysaydınız ya 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Koray Demir yazdı: Hayırlı olsun. M276 çift turbo sanırsam? Gırtlak doludur şimdi. Selim Bilgin yazdı: 350 4matic derken şaka dimi? Kerim Bilge yazdı: Hayırlı olsun 🧿 265lik yeni motor mu? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah. güle güle kullan kardeşim.. Seviyorum bu arabaları, kaskosu hondanın yarısı kadar O mersodan değilde hondadan sebeptir bence Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Şaka şaka 2014 E180 exclusive aracımız Eski sahibi fakir fabrikatör olunca e350 yazdırmış alırken 7 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 350 olsa da 180 olsa da fark etmez. Mercedes ayrı bir klasman. Çok bir kasası var kazasız belasız kullanın inşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts