Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Yeter yazdı: fark etmez. o kadar da dğeil de, yani iyidir tabii bu da 250 si bile ciğere dokunabiliyor yolda Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: o kadar da dğeil de, yani iyidir tabii bu da 250 si bile ciğere dokunabiliyor yolda Olsun abi duruşu yeter. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Aynısının E250 CDI ına 2 yıl bindim çok güzel arabadır, bu jant ve exclusive dış tasarımı ile millet S class mı diye her yerde sorar😇 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Maşallah ne güzel duruyor otoparkta güzel günlerde kullan Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun, güle güle kullanın. E class candır. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 saat önce Paylaş 3 saat önce HAyırlı olsun Mustafa'm Allah kaza bela vermesin, S e doğru geliyorsun inşallah. Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bir Amg Direksiyon, birde Beyaz zemin kadran Tadından yenmez Hayırlı ossun (koltuk soğutmada var gibi miss ) Furkan Avcı yazdı: HAyırlı olsun Mustafa'm Allah kaza bela vermesin, S e doğru geliyorsun inşallah. w221 500'ün tadını tadan bilir Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Merso E den başlarmış... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Plakası da 61 ah ulan çok yakar ama bu , bir plakaya kanma sakince uzaklaş o ekrandan 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: çok yakar ama bu , bir plakaya kanma sakince uzaklaş o ekrandan narkozu aldıktan sonra dünya isterse terse dönsün. ne fark eder Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) İyi niyetleriniz için teşekkürler . Daha iyileri sizlere nasip olsun. Bilenler biliyor hevesiniz vardı nasip etti Allah Şimdilik binebilecegimiz en iyisi bu Çok araba baktım bunu da artık yeter diyip aldım piyasada düzgün araç az hep bı şaibeli ilanlar, bu içimize sindi .biraz bütçeyi aştık ama uzun vadeli niyetine aldık kaza bela olmazsa bakalım Bu da ilk fulleme anısı olsun 1 saat önce tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Bilenler biliyor hevesiniz vardı nasip etti Allah Daha iyileri nasip olsun inşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hocam çok güzel araba. Maşallah. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. Fiyat model vs biraz bilgi verir misiniz? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 56 dakika önce Yazar Paylaş 56 dakika önce 2014 E 180 elite exclusive elegance denebilir saseden bu opsiyonlar var. Exclusive ile logosuz panjur ve uyumlu ön tampon geliyor ilave 17 çok kollu jantlar Elegance mıydı emin değilim data dan bakmak lazım onla da iç ahşap trim ekstrasi var. Düz elit paketten farkı bunlar. 200 binde sağ ön çamurluk değişenli, hasar mahalle arası reno trafik tıklaması fotolarini temin ettim. Yetkili servis onarımı yapılmış. Şase airbag panel vs ekperinde temiz çıktı. 1750 den ilandaydi totalde kapıya gelmesi de 1750 ye mal oldu diyebilirim. Piyasası karışık km ye hasara göre 1500 2000 arası ilanlar var. Bı kaç araba baktım 1500 e olan motor mekanik biraz masraflı değişeni biraz fazla idi almadık. 2 milyonluklara da çıkamadık bu da kredi felan derken son dk akşam pazarlık ettik sabah ustaya servise gösterdik aldık. Exclusive olmasını özelikle istiyordum çünkü düz elite edition e ler daha Spor duruyor bu biras daha baba arabası. Plakayi da özel seçtim zaten 3 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Hadi hayırlı olsun bu kaçıncı merso Yorum bağlantısı
Recommended Posts