Köksal Yılmaz Dün saat 07:33 Paylaş Dün saat 07:33 Hayırlı olsun Mustafa, güle güle kullan, müdürlerin görmesin nazar eder Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 07:37 Yazar Paylaş Dün saat 07:37 Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun Mustafa, güle güle kullan, müdürlerin görmesin nazar eder Teftiş geldi 1 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 08:04 Paylaş Dün saat 08:04 İlkay Başaran yazdı: Teftiş değil tebriktir o Yok yok, ümüğünü sıkarlar adamın. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol Dün saat 08:28 Paylaş Dün saat 08:28 Hayırlı olsun Mustafa, gönlünce kullan... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Tamer Topaç yazdı: Mustafa, hayırlı olsun. Ancak, ben hala göremiyorum fotoğrafları. Nereden, nasıl yüklüyorsun ? Bunlar nedir Bizi kıskananlar göremez 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Tekrardan hayırlı olsun. Denemem lazım, kıyaslamam lazım, öttürmem lazım 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Önder Özcan yazdı: Tekrardan hayırlı olsun. Denemem lazım, kıyaslamam lazım, öttürmem lazım Sakin ol abi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Servet Aydın yazdı: Bizi kıskananlar göremez Sizin de mi mereleziniz var Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Önder Özcan yazdı: Tekrardan hayırlı olsun. Denemem lazım, kıyaslamam lazım, öttürmem lazım Yazıyorum " kirbacini kendi getirecek" 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Ortalık şantiye hep şimdilik bı foto gelsin Üfff hem 350 hem 4 çeker, bi kere bindim asfalt ağlatan cinsten. Hayırlı uğurlu olsun. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Sakin ol abi OLAMAM! 1 1 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Önder Özcan yazdı: OLAMAM! Federaller gelmeden sil bence karikatürünü 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Federaller gelmeden sil bence karikatürünü Yavaş gelsinler. Baş federal benim zaten. 2 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Hayırlı olsun Mustafa Hocam. Çok güzel duruyor Maşallah Allah kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Tamer Topaç yazdı: Mustafa, hayırlı olsun. Ancak, ben hala göremiyorum fotoğrafları. Nereden, nasıl yüklüyorsun ? Bunlar nedir banka bilgisayarından bakanazsın. İmage streaming engel olur Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: banka Hangi panka, şiişşşt pişşşt sus yok öyle bir şey Feysten bakayım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Aynı motor kardeşimin cla da var. Sesi falan baya güzel baya da canlı motor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İlkay Başaran yazdı: Aynı motor kardeşimin cla da var. Sesi falan baya güzel baya da canlı motor. 1.6 turbo muydu bunlar, tokatlarsın sen bunu:D 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Evren Erakçora yazdı: 1.6 turbo muydu bunlar, tokatlarsın sen bunu:D Tokatlayabilmesi için rn17 yağlı olması lazım. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Tampon mu yamuk? Düzeltmek lazim. Mesaileri bitir artık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts