Köksal Yılmaz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı olsun Mustafa, güle güle kullan, müdürlerin görmesin nazar eder Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun Mustafa, güle güle kullan, müdürlerin görmesin nazar eder Teftiş geldi 1 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İlkay Başaran yazdı: Teftiş değil tebriktir o Yok yok, ümüğünü sıkarlar adamın. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı olsun Mustafa, gönlünce kullan... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Tamer Topaç yazdı: Mustafa, hayırlı olsun. Ancak, ben hala göremiyorum fotoğrafları. Nereden, nasıl yüklüyorsun ? Bunlar nedir Bizi kıskananlar göremez 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tekrardan hayırlı olsun. Denemem lazım, kıyaslamam lazım, öttürmem lazım 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Önder Özcan yazdı: Tekrardan hayırlı olsun. Denemem lazım, kıyaslamam lazım, öttürmem lazım Sakin ol abi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Bizi kıskananlar göremez Sizin de mi mereleziniz var Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Önder Özcan yazdı: Tekrardan hayırlı olsun. Denemem lazım, kıyaslamam lazım, öttürmem lazım Yazıyorum " kirbacini kendi getirecek" 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Ortalık şantiye hep şimdilik bı foto gelsin Üfff hem 350 hem 4 çeker, bi kere bindim asfalt ağlatan cinsten. Hayırlı uğurlu olsun. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Sakin ol abi OLAMAM! 1 1 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Önder Özcan yazdı: OLAMAM! Federaller gelmeden sil bence karikatürünü 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Federaller gelmeden sil bence karikatürünü Yavaş gelsinler. Baş federal benim zaten. 2 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun Mustafa Hocam. Çok güzel duruyor Maşallah Allah kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tamer Topaç yazdı: Mustafa, hayırlı olsun. Ancak, ben hala göremiyorum fotoğrafları. Nereden, nasıl yüklüyorsun ? Bunlar nedir banka bilgisayarından bakanazsın. İmage streaming engel olur Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: banka Hangi panka, şiişşşt pişşşt sus yok öyle bir şey Feysten bakayım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Aynı motor kardeşimin cla da var. Sesi falan baya güzel baya da canlı motor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Aynı motor kardeşimin cla da var. Sesi falan baya güzel baya da canlı motor. 1.6 turbo muydu bunlar, tokatlarsın sen bunu:D 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Evren Erakçora yazdı: 1.6 turbo muydu bunlar, tokatlarsın sen bunu:D Tokatlayabilmesi için rn17 yağlı olması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tampon mu yamuk? Düzeltmek lazim. Mesaileri bitir artık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts