Oğuzhan Çakır 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Taner Kadak yazdı: Tampon mu yamuk? Düzeltmek lazim. Mesaileri bitir artık. Focus gibi bununda arka aksı yamuk Ben adresi biliyorum abi. Baskın yapmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Focus gibi bununda arka aksı yamuk Ben adresi biliyorum abi. Baskın yapmak lazım. Focusa laf yok 😎 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tamer Topaç yazdı: Ali, sen misin Adam 11 beğeni almış. Nasıl bir Darbaz etkisi bıraktıysam foruma. Mehmet Taner Kadak yazdı: Focusa laf yok 😎 Hani arkalar bağımsızdı. Bunlar gene bir birine bağlı, torsiyonum burkulmayan hali. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Adam 11 beğeni almış. Nasıl bir Darbaz etkisi bıraktıysam foruma. Hani arkalar bağımsızdı. Bunlar gene bir birine bağlı, torsiyonum burkulmayan hali. Bağımsız, viraj çubuğu ile bir birine bağlı, Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 dakika önce Yazar Paylaş 23 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Adam 11 beğeni almış. Nasıl bir Darbaz etkisi bıraktıysam foruma. Hani arkalar bağımsızdı. Bunlar gene bir birine bağlı, torsiyonum burkulmayan hali. Dimi kandırıyorlar milleti. Hanii hanii bağımsız Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Adam 11 beğeni almış. Nasıl bir Darbaz etkisi bıraktıysam foruma. Hani arkalar bağımsızdı. Bunlar gene bir birine bağlı, torsiyonum burkulmayan hali. Virajda çukura gir anlarsın bağımlı mı bağımsız mı. rayda gider gibi viraja giriyordu bunlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts