Oğuzhan Çakır Dün saat 16:45 Paylaş Dün saat 16:45 Mehmet Taner Kadak yazdı: Tampon mu yamuk? Düzeltmek lazim. Mesaileri bitir artık. Focus gibi bununda arka aksı yamuk Ben adresi biliyorum abi. Baskın yapmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Focus gibi bununda arka aksı yamuk Ben adresi biliyorum abi. Baskın yapmak lazım. Focusa laf yok 😎 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Tamer Topaç yazdı: Ali, sen misin Adam 11 beğeni almış. Nasıl bir Darbaz etkisi bıraktıysam foruma. Mehmet Taner Kadak yazdı: Focusa laf yok 😎 Hani arkalar bağımsızdı. Bunlar gene bir birine bağlı, torsiyonum burkulmayan hali. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ali Darbaz yazdı: Adam 11 beğeni almış. Nasıl bir Darbaz etkisi bıraktıysam foruma. Hani arkalar bağımsızdı. Bunlar gene bir birine bağlı, torsiyonum burkulmayan hali. Bağımsız, viraj çubuğu ile bir birine bağlı, Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: Adam 11 beğeni almış. Nasıl bir Darbaz etkisi bıraktıysam foruma. Hani arkalar bağımsızdı. Bunlar gene bir birine bağlı, torsiyonum burkulmayan hali. Dimi kandırıyorlar milleti. Hanii hanii bağımsız Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: Adam 11 beğeni almış. Nasıl bir Darbaz etkisi bıraktıysam foruma. Hani arkalar bağımsızdı. Bunlar gene bir birine bağlı, torsiyonum burkulmayan hali. Virajda çukura gir anlarsın bağımlı mı bağımsız mı. rayda gider gibi viraja giriyordu bunlar. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İlkay Başaran yazdı: Virajda çukura gir anlarsın bağımlı mı bağımsız mı. rayda gider gibi viraja giriyordu bunlar. Bu sabah newşayr göreme arası cmax'ın kçına yapıştım ki pejo iyidir yol tutmada soldaki jandarma bacasına dalıyordum. Tartışmasız yola yapışan marka 🍆 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: Bu sabah newşayr göreme arası cmax'ın kçına yapıştım ki pejo iyidir yol tutmada soldaki jandarma bacasına dalıyordum. Tartışmasız yola yapışan marka 🍆 hele bir de 4 çeker ile mi. otonom kayma anında 4 çeker devreye girmiyor mu abi toplamak için Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: Adam 11 beğeni almış. Nasıl bir Darbaz etkisi bıraktıysam foruma. Senden ötürü. 500 sayfalık konum hiç olmadı. Ali Darbaz yazdı: Hani arkalar bağımsızdı. Bunlar gene bir birine bağlı, torsiyonum burkulmayan hali. Bunu bir yerde konuşma. Döverler seni 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tamer Topaç yazdı: Senden ötürü. 500 sayfalık konum hiç olmadı. Bunu bir yerde konuşma. Döverler seni düşün ne çektiğimizi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hazır mısınız.. forumu 30 saat geri götürelim mi? 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Biri alfa öldürdü heralde. Tom cruse yarının sınırında. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hazır mısınız.. forumu 30 saat geri götürelim mi? Giden beğenilerim. Hep Ali' nin yüzünden. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hazır mısınız.. forumu 30 saat geri götürelim mi? Değiliz ya, ne zorumuz var durduk yerde? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Önder Özcan yazdı: Değiliz ya, ne zorumuz var durduk yerde? Senin mesajları sileyim o zaman 2 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Hazır mısınız.. forumu 30 saat geri götürelim mi? Kaybolan yıllarıma da götürebilir misin 4 saat önce tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tamer Topaç yazdı: Senden ötürü. 500 sayfalık konum hiç olmadı. Bunu bir yerde konuşma. Döverler seni Buda bişeymi arabamın rus konusuda var. Ordada yazıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Kaybolan yıllarıma da götürebilir misin Götürrüm de geri getiremem.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Önder Özcan yazdı: Değiliz ya, ne zorumuz var durduk yerde? deme ölle ama future pozisyon açar ferro alırdık 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: deme ölle ama future pozisyon açar ferro alırdık Future'dan Ferro satan çook gördüm de alana denk gelmedim. Since 1993 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Önder Özcan yazdı: Future'dan Ferro satan çook gördüm de alana denk gelmedim. Since 1993 30 saat geriye gidemiyorlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts